Середа, 24-Квітня-2024, 13:55| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Грудень » 4 » МОК та МПК високо оцінюють взаємодію та оптимізацію планів Парижа-2024, спрямованих на початок нової ери Ігор
12:57
МОК та МПК високо оцінюють взаємодію та оптимізацію планів Парижа-2024, спрямованих на початок нової ери Ігор
Відбулися дистанційні спільні засідання партнерів по організації Ігор, надана оновлена інформація Координаційної комісії, а також спільний форум за участю Міжнародного олімпійського та паралімпійського комітетів, Організаційного комітету Париж-2024 та зацікавлених сторін. Це дало можливість Організаційному комітету представити інформацію про хід підготовки до проведення нової культової моделі Ігор, яка відповідатиме світу після коронавірусу.

Пріоритетом Організаційного комітету залишається проведення видовищних і екологічно безпечних Ігор, в центрі уваги яких буде спорт, і які залишать незабутню спадщину для Парижа, району Сена-Сен-Дені та всього населення Франції.

Одним із важливих компонентів досягнення цього є збільшення кількості заходів щодо взаємодії, організованих Парижем-2024 Далі - подальша оптимізація та спрощення, включені в концепцію проведення Ігор, після аналогічних зусиль, зроблених для Ігор Токіо-2020.

Після зустрічі голова Координаційної комісії МОК П'єр-Олів'є Бекерс- В’єжан відзначив: «Планування Олімпійських та Паралімпійських ігор в Парижі 2024 року триває не тільки за планом; воно дійсно виходить за рамки, повністю охоплюючи рекомендації Олімпійського порядку денного 2020 і Нової норми. Вражаючий прогрес, досягнутий Оргкомітетом Парижу-2024, став результатом тісної співпраці між усіма зацікавленими сторонами - ще один доказ того, що разом ми сильніші».

Тоні Естанге, президент Парижу-2024, подякував МОК та МПК за їх підтримку та відзначив, що невдовзі представлять їм олімпійські та паралімпійські концепції.

Протягом двох днів засідань було висвітлено декілька тем, і одним з основних моментів став позитивний вплив численних заходів Парижа-2024. Вони реалізуються в рамках спеціальних програм, в тому числі «Terre de Jeux 2024», для інституційних партнерів по всій Франції, таких як місцеві спортивні клуби, та «Le Club Paris 2024», що з липня дозволив людям з усієї Франції насолодитися унікальним знайомством із знаковими чемпіонами Франції. Обидві ініціативи вже охопили понад півмільйона людей за допомогою шкільних проектів і заходів за участю олімпійців та паралімпійців, як під час реальних зустрічей, так і віртуальних.

Зустрічі також надали команді Парижу-2024 можливість підвести підсумки своєї ініціативи «Вплив 2024», в рамках якої виділяється понад 1,7 мільйона євро для підтримки проектів по всій Франції, що використовують спорт як інструмент для позитивного соціального впливу.

Дивлячись вперед, організатори Парижу-2024 поділилися планами на наступний Олімпійський та Паралімпійський тиждень, метою якого є активізація понад півмільйона школярів у період з 1 по 6 лютого наступного року. Цього року основна увага буде приділятися школам, щоб діти долучалися до фізичної активності не менше 30 хвилин щодня на додаток до їх звичайних уроків фізкультури.

Крім того, команда Парижу-2024 висвітлила запропоновані оновлення своєї концепції місць проведення та статусу Паралімпійських ігор, а також надала оновлену інформацію щодо своїх планів спадщини та сталого розвитку, культурної програми, планів проведення масових заходів під час Ігор, а також Олімпійського та Паралімпійського селищ.

За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 348 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©