П`ятниця, 26-Квітня-2024, 08:50| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Червень » 23 » Міжнародний молодіжний фестиваль "Молодість. Мир. Майбутнє"
09:28
Міжнародний молодіжний фестиваль "Молодість. Мир. Майбутнє"
З 18 по 20 червня на території комплексу «Голубі озера» у с. Олешня Ріпкинського району Чернігівської області пройшов Міжнародний молодіжний фестиваль «Молодість. Мир. Майбутнє».
Організатори фестивалю – департаменти: сім’ї, молоді та спорту; культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.
Ідея заходу – підвищення національного духу молоді та патріотичного виховання, створення можливостей для самореалізації та розкриття творчого потенціалу молодих людей, обмін досвідом, змістовне спілкування та міжнародне і прикордонне молодіжне співробітництво.
Близько 400 представників молодіжних громадських організацій, творчої та активної молоді з районів та міст Чернігівської, Київської, Вінницької, Житомирської, Черкаської, Полтавської, Сумської областей, а також Білорусі з’їхались, щоб обмінятися досвідом, змістовно поспілкуватись та довести — дружба не має кордонів.
В якості почесних гостей були: перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, голова обласної ради Микола Звєрєв, представник білоруської делегації Світлана Ковшаров та директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА Ніна Лемеш.
Міжнародний молодіжний фестиваль підготував цікаву і насичену програму за участю Чернігівського обласного осередку НОК України, делегацій з районів, міст, областей «У колі друзів»; виступав академічний ансамбль пісні і танцю «Сіверські клейноди», проводилися майстер-класи, Гоголівські читання, квести, туристичне багатоборство, конкурс національної кухні, тактична медицина, виставка макетів військового спорядження, робота спортивних майданчиків; виставки товарів народно-прикладного мистецтва; ярмарки народних майстрів; майданчики сучасного мистецтва; військово-патріотична гра та багато іншого.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1320 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©