Субота, 27-Квітня-2024, 22:12| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2023 » Травень » 9 » Марафон «Наближаємо перемогу» - 1200 км від Городні до Севастополя за підтримки Відділення НОК в Чернігівській області до Дня піхоти.
13:11
Марафон «Наближаємо перемогу» - 1200 км від Городні до Севастополя за підтримки Відділення НОК в Чернігівській області до Дня піхоти.
За підтримки Відділення НОК України в Чернігівській області до Дня піхоти в Городнянській територіальній громаді, одній з північних форпостів Чернігівщини відбувся спортивно-масовий захід за участі Ніни Лемеш, голови Відділення НОК України в Чернігівській області, заслуженого майстра спорту України з біатлону, учасниці трьох зимових Олімпійських ігор, Дмитра Митрофанова, майстра спорту України міжнародного класу з боксу, чемпіона Всесвітньої Універсіади, учасника літніх Олімпійських ігор, чемпіона міжнародних турнірів з боксу, Дмитра Пиріжка, відповідального секретаря Відділення, Андрія Богдана, міського голови Городні, Артема Раська, комбату мотопіхотного підрозділу першої окремої танкової Сіверської бригади, Олени Яцкової, начальником відділу культури, сім‘ї молоді та спорту Городнянської міської ради, двухсот військовослужбовців ЗСУ та сотні дітей, вихованців ДЮСШ Городнянської міської ради. В програмі заходу відбувся Марафон «Наближаємо перемогу» - 1200 км від Городні до Севастополя, в якому триста учасників подолали дистанцію від 400 метрів до шести кілометрів. Разом учасники подолали 1200 кілометрів, від північного кордону України до Севастополя, міста Криму, об’єднавши Україну. Також в програмі Спартакіада серед військових 2023 року з видів спорту волейболу, футболу, перетягування канату. Почесні гості відзначили учасників забігів, нагородили срібну призерку чемпіонату України з боксу 2023 року Дар‘ю Шарудило та її тренера Максима Добродєєва та нагородили переможців та призерів Спартакіади з футболу, волейболу і перетягування канату. Парад нагородження супроводжували яскраві виступи вихованців Городнянського Палацу культури та Школи мистецтв, масове виконання гімну України та щирі посмішки дітей та військових. Наближаємо перемогу разом!!!Слава ЗСУ!!!!


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 119 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©