Субота, 27-Квітня-2024, 21:30| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Лютий » 25 » Кубок Ніжина з волейболу
17:49
Кубок Ніжина з волейболу
23-24 лютого в м. Ніжині відбувся III відкритий кубок міста з волейболу, який проходив у 4 спортивних залах одночасно, а саме в Ніжинському агротехнічному інституті, Ніжинському державному університету, дитячо-юнацькій спортивній школі та в спортивному залі ЗОШ № 15.
У турнірі взяла рекордна кількість учасників – 16 команд. Місто Ніжин представляло всього 4 команди – ТЕМП, НДУ, НАТІ, Іскра. Місто Чернігів представили команди Чернігівспорт, Чернігів-Ветеран, Юрист, Технолог. Також на турнірі змагалися команди із Семенівни, Броварів, Мрина, Любеча, Коропа, Бобровиці, Горбова та Бахмацька команда „Бон Апетіто”. Велика кількість була гравців із м. Київа, Коростеня, Вінниці, Сум, Конотопа, Бахмача, Прилук.
Для проведення змагань була запрошена суддівська бригада із м. Чернігова – Мацкайлов Юрій, Кузьміч Сергій та Столітня Тетяна, які справилися зі своєю роботою на відмінно, подарувавши гравцям та вболівальникам справедливу та чесну гру.
Спонсорами турніру виступив магазин живого пива „Пан Бровар”, піцерія „Бон Апетіто”, розважальний комплекс „У Дорофея”, компанія мобільного зв’язку „Life” та приватний підприємець О. Бережной.
Після першого дня змагань тільки дві міські команди продовжили участь у турнірі. Проте цей кубок виявився для них невдалим. ТЕМП та Іскра розділили між собою 7 та 8 сходинки. На 5-6 місці опинилися дві чернігівські команди – ЮРИСТ та Чернігів-Ветеран. Ці дві команди на протязі турніру змогли переграти фаворитів та показати дуже змістовну гру, проте фортуна в цей день була не на їхній стороні.
У грі за третє місце змагалися досвідчена команда Чернігівспорт та „юний” чернігівський „Технолог”. Завдяки своєму лідеру Дяченку Артему, який став кращим нападником турніру та своєму молодому тренеру Борисенку Володимиру студенти „Технологу” здобули бронзові нагороди, показавши яскраву гру на протязі всього турніру.
А у фіналі як і у минулому році змагалася команда Короп. Несподіванка турніру - команда „Бон Апетіто” на чолі зі своїм керманичом Крапивним Олегом також змогла дійти до фінальної гри. Короп на протязі змагань зазнав поразку від команди Юрист та двічі мало не програв ніжинській Іскрі та Технологу, проте молодість та бійцівські якості гравців допомогли вже в другий раз поспіль здобути кубок м. Ніжина з волейболу.
Всі призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами, а кращі гравці спортивними статуетками відділу з питань фізичної культури та спорту.
Особливо задоволеними команди залишилися після вручення подарунків від спонсорів турніру: розважального комплексу „У Дорофея”, піцерії „Бон Апетіто”, магазину живого пива „Пан Бровар”, компанії „Life” та приватного підприємця О. Бережного.
Відділ з питань фізичної культури та спорту дякує директорам НУБіП НАТІ, ДЮСШ, ЗОШ № 15, ректору НДУ ім. М. Гоголя, кафедрі фізичного виховання НАТІ та НДУ, естрадно-цирковій студії „Ефект” при спортивному клубі „Легіонер” на чолі з художнім керівником О. Московська-Осипенко за допомогу в організації та проведенні III відкритого кубку міста Ніжина з волейболу, серед чоловічих команд.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1356 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©