Понеділок, 20-Травня-2024, 07:55| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 0
Користувачів: 1
yulia


Головна » 2015 » Вересень » 15 » Хортинг по-семенівськи
09:19
Хортинг по-семенівськи
У селі Залізний Міст Семенівського району, що на Чернігівщині, відкрилася спортивно-тренувальна база з хортингу — це український вид бойового мистецтва.
Розмістилася база, розрахована на 35 місць, у приміщенні колишнього дитячого садка. Тут створені всі умови для проживання і занять спортом, повідомляє «Час Чернігівський».
За ініціативи й завдяки наполегливості тренера Семенівської дитячо-юнацької спортивної школи Дениса Буданова та відомого аграрія Семенівщини — керівника місцевого сільгосппідприємства «Степанич» Юрія Сенька-голови районної організації ВФСТ «Колос» АПК України, за активної підтримки громади — підприємців, фермерів, батьків юних спортсменів — постала сучасна спортивна база.
Заклад вирішуватиме одразу декілька цілей. По-перше, це спортивно-оздоровчі, дозвілля, трудові, екскурсійні й туристичні. По-друге, військово-прикладні та національно-патріотичні.
На базі вже заселилися юні хортингісти з Києва та Чернігова, які приїхали на спортивний збір. До речі, семенівських вихованців відділення хортингу давно вже добре знають за межами району і Чернігівської області. Вони постійно беруть участь у змаганнях різних рівнів і завжди посідають призові місця.
Наразі четверо юних спортсменів готуються до участі у першому чемпіонаті світу з хортингу в Польщі. Вони представлятимуть Україну на міжнародній арені в найважчій версії хортингу ММА «Двобій» — змішані єдиноборства. Тренуватимуться хортингісти вже на новій базі.
Довідка. Хортинг — повноконтактний комплексний вид бойового мистецтва, народжений в Україні, котрий базується на принципах спортивної підготовки як багаторічний, цілорічний, спеціально організований навчально-тренувальний процес усебічного розвитку, навчання та морально-етичного виховання спортсменів; навіть його назва має історичну основу, пов’язану із козацтвом (Хортиця).


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 894 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©