Середа, 01-Травня-2024, 21:23| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Юрій Чебан побував у Чернігові
08:40
Юрій Чебан побував у Чернігові
З метою популяризації спорту та для стимулювання дітей для занять їм, Чернігів відвідав дворазовий Олімпійський чемпіон, бронзовий призер Ігор з веслування на каное Юрій Чебан зі своїм першим тренером, мамою Людмилою Чебан.

У прес-конференції, яка була організована, також взяли участь: директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області Ніна Лемеш, начальник Управління молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дериземля, директор Чернігівської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Сергій Романчук.

Юрія Чебана та Сергія Романчука пов'язує давня дружба. Разом тренувалися, обидва входили до складу збірної України, але потім їх спортивні шляхи розійшлися, а дружба збереглася і донині.

«Ми хочемо якось поправити ті проблеми, з якими ми стикалися з Сергієм, щоб в майбутньому спортсмени не стикалися з тими спотиканнями, про які розбилися мрії багатьох талановитих атлетів», - сказав Юрій Чебан.

За його словами, вони приїхали, щоб показати дітям не тільки свої медалі та вручити їм подарунки, а й своїм прикладом довести, що все в житті можна досягти, що займатися спортом необхідно. «У більшості навчальних закладів знизили нормативи на уроках фізкультури, і по суті її зараз в школах немає. Таке відчуття, що нація деградує, тому ось такими заходами ми хочемо наблизити нашу націю до спорту, щоб вона була успішною і спортивною не тільки в Україні, а й на світовому рівні», - поділився чемпіон.

«Для всієї України, і для нашої області, перемога Юрія має велике значення для підростаючого покоління. Впевнена, що ваш приїзд додасть стимул для розвитку веслування на Чернігівщині», - сказала Ніна Лемеш.

«Це видатний, заслужений спортсмен, позитивний хлопець, якому небайдужі проблеми всього українського спорту. І дуже приємно, що такі люди приділяють увагу не тільки своїм спортивним результатам, а й розвитку всього спорту. Упевнений, що завдяки таким приїздів видатних людей, багато дітей отримають додатковий стимул для занять спортом», - наголосив Андрій Дериземля.

«Ми з ним колись були разом у збірній команді України, але життя склалося так, що я пішов на роботу директором спортивної школи, а Юра і по сей день виступає, і дуже добре виступає. У нас з ним був договір ще до Олімпіади, що якби він там не виступив, незалежно від результату, він приїде до Чернігова, поспілкується з дітьми, і розповість їм про цей чудовий вид спорту», - поділився Сергій Романчук.

На завершення зустрічі мама Юрія – Людмила Чебан додала: «Нація повинна бути здоровою, але, на жаль, зараз цього немає. Треба більше рухатися і обов'язково займатися спортом, інакше наш організм просто біологічно перестане існувати».


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 868 | Додав: shelkovaya | Теги: Олімпійський, Чернігів, чебан, СПОРТ, НОК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©