Четвер, 09-Травня-2024, 03:14| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Червень » 2 » Є другий учасник Перших Європейських ігор в Баку від Чернігівщини!
13:57
Є другий учасник Перших Європейських ігор в Баку від Чернігівщини!
У компанію до нашої прославленої стрільчині Олени Костевич додався волейболіст Олексій Денін.
З 28-го по 31 травня у місті Приморськ Запорізької області пройде 2-й тур чемпіонату України з пляжного волейболу.
Одним з головних героїв 1-го туру і місяця травня взагалі став чернігівський спортсмен Олексій Денін. У парі з Костянтином Медяником з Ужгорода Денін посів перше місце у стартовому турі, а окрім цього з різним успіхом виступив на кількох важливих турнірах за кордоном.
Сьогодні 23-річний Олексій Денін – безперечно надія України у пляжному волейболі. Інтерв’ю з ним пропонуємо вашій увазі:
«Чемпіонат буде дуже цікавим»
«Мені подобається виступати в чемпіонаті України, а тим паче – вигравати, - говорить Олексій. – Гадаю, що рівень учасників цього сезону є дуже сильним, як мінімум не гірший, ніж був торік. Конкуренція на вищих щаблях «турнірки» дуже висока. Чого вартий дует Ковальов – Плотницький! Хлопці зарекомендували себе на міжнародній арені, добре знані в Європі. Дуже сильна і запорізька пара Гордєєв/Ємельянчик. У першому турі у них був значно складніший шлях до фінального матчу, ніж у нас. А нам з Медяником, вважаю, десь поталанило з турнірною сіткою. У фіналі ми запорожців все ж таки обіграли, хоча поєдинок був дуже напружений, трьохсетовий. То ж інтрига у цьому сезоні буде ще та! Чемпіонат очікується дуже цікавий...»

«Поїхати в Ріо – важко, але можливо»
«Травень для мене виявився насиченим, - продовжує Олексій. – Наш дует з Костею Медяником розпочав місяць в Австрії, де ми у складі збірної України змагалися у третьому раунді Континентального Кубку. Напевно, для нас це – найважливіші змагання першої частини сезону. Хоча наша збірна і поступилася норвежцям та росіянам, в підсумку завдання-мінімум нами виконане, адже ми пройшли до четвертого раунду. Розуміємо, що на кону в цьому турнірі – путівки на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. Здобути цей пропуск буде дуже важко, але ми докладатимемо для цього усіх зусиль».

«Швейцарці переграли досвідом»
«…А буквально кілька днів тому ми повернулися з курортної Юрмали, де проходив турнір серії Masters – він же етап чемпіонату Європи. На жаль, виступили з Костею невдало. Поступилися дуже хорошій швейцарській парі. Головне, в чому вона нас переважає, так це в досвіді. Щоб там не казали, але досвід виступів на такому рівні – велика справа. Ані я, ані Костя похвалитися чимось подібним, на жаль, не можемо. Медяник два-три останніх роки взагалі не виступав в Європі. І я також - не надто досвідчений спортсмен».

«На майданчику ще є непорозуміння»
«Наш дует з Костею сформувався лише в квітні цього року, коли ми розпочали перші тренування, - продовжує Олексій Денін. – Минулого сезону я виступав разом з Сергієм Поповим, але він, як відомо, переїхав до Азербайджану, де йому запронували у десятки разів кращі умови, ніж в Україні. Наскільки я знаю, Попов змінив громадянство, десь його можна зрозуміти...
Я погоджуюсь з нашим тренером Олексієм Кулінічем, який сказав, що зміна конфігурації пари не може не датися взнаки. На те, щоб налагодити повне взаєморозуміння з Костею Медяником, можуть піти місяці. Поза майданчиком ми чудово спілкуємося і знаходимо спільну мову по всім питанням, а ось в процесі гри часто виникають складні ситуації, непорозуміння. Хоча разом з тим ми вже розібралися, хто і яку роль виконує. Я блокую удари і віддаю передачі, Костя відпрацьовує у захисті і забиває м’ячі. Здавалося б, все просто, але треба ще багато працювати, щоб досягати дійсно високих результатів».

«Тимчасово зіграюся з Плотницьким»
«На другий тур чемпіонату України, який відбудеться в Приморську, я заявлений в парі з … Олегом Плотницьким, - розкриває деякі карти Денін. – Це пов’язано з тим, що разом з Олегом ми готуємося до I Європейських ігор, які пройдуть в Баку в червні. Справа в тому, що у Кості Медяника не вистачає очок в міжнародному рейтингу, і за правилами ЄКВ він не має права виступати на Європейських іграх.
Тож довелося на деякий час змінити пари. Найближчий тур національної першості ми з Плотницьким розглядаємо як підготовчий етап перед поїздкою на Ігри. Таку ж місію матимуть найближчий турнір EEVZA у Москві і третій тур чемпіонату України, який пройде на початку червня у Києві. Після Європейських ігор ми повернемося до попереднього розподілу пар. Тож ці зміни – вимушені і тимчасові…»
Прес-служба ФВУ



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 962 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©