Субота, 04-Травня-2024, 06:48| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Березень » 24 » «Do like olympians» продовжує дарувати радість
12:30
«Do like olympians» продовжує дарувати радість
«Do like olympians» продовжує дарувати радість та бодьорість чернігівським дітям. Цього разу олімпійці: важкоатлетки Ольга Коробка і Наталія Давидова - призерки Олімпійських ігор, чемпіонки Європи, призерки чемпіонатів світу та біатлоністки Оксана Хвостенко і Ніна Лемеш - призерки чемпіонатів світу; чемпіонки Європи, призерки чемпіонатів світу, учасниці 3-х Олімпійських ігор завітали до коледжу економіки і технології Чернігівського національного технологічного університету.
Під бурхливі оплескі олімпійці увійшли до зали, котра щільно була заповнена студентами, які раді були вітати гостей, готувалися, підготували плакати на спортивну тематику на підтримку своїх команд. Коледж розпочав свято яскравою програмою, яку підготували чарівні завучі: Ольга Вікторівна Молчаненко – заступник директора з виховної роботи та Людмила Олександрівна Ілляшенко – заступник директора з навчальної роботи. Тут були і сучасний танець, який танцювали запальні дівчата і спортивна пісня, яку виконували ведучі, котрі своєю енергією та запалом одразу привернули увагу усіх присутніх та заохотили своєю спортивною вікториною, під час якої діти показали хороші знання у галузі спорта. Жодне запитання вікторини не залишилося без вірної відповіді.
Настав час фізичної зарядки із олімпійцями. На великому екрані під відео супровід олімпійських чемпіонів та призерів: Анни Безсонової, Анни Сорокіної, Валерія Гончарова, Олексія Торохтія і Інни Осипенко-Радомської почесні гості, студенти, завучі, вболівальники весело і завзято провели розминку. Дивлячись на очі учасників «Do like olympians», було помітно на обличчі кожного справжній азарт та насолоду від процесу виконання.
Після розігріву, настав час позмагатися. Студенти були поділені на чотири команди. В кожної команди була своя форма, своє гасло та настрій. Команди помітно хвилювалися та були рішуче налаштовані на перемогу. Тільки но розпочалися перші старти, як спортивну залу заповнила атмосфера азарту, рішучості та жаги до перемоги. Олімпійці спостерігали за естафетами, вболівали за команди та були безкомпромісними суддями.
Перемогу в цей день святкувала команда студентів першого курсу. Кожна команда була нагороджена сувенірною атрибутикою від НОК України та спортивним інвентарем. Також гості подарували коледжу унікальні книжкі від НОК України на спортивну тематику. На згадку про чудове свято спорту, гості сфотографувалися із командами, директором та викладачами коледжу.
Хочеться зазначити, які запальні, спортивні, цілеспрямовані діти навчаються у цьому закладі. Окремі слова подяки хочеться виразити директору навчального закладу Михайлу Вікторовичу Соколу, який створив висококваліфікований педагогічний колектив, який живе однією дружньою сім’єю зі студентами. Захід не залишив байдужим нікого із присутніх, кожен отримав заряд бадьорості та радості на довгий час. У такі непрості часи спорт об’єднує людей, залишаючись поза політикою та дає сили на подолання усіх негараздів.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1150 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: День Народження:
alexNAvis(36)
Вітаємо!


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©