Вівторок, 16-Квітня-2024, 21:15| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Лютий » 11 » Дмитро Митрофанов: пан чи пропав
10:06
Дмитро Митрофанов: пан чи пропав
Дмитро Митрофанов - це ім`я добре відомо багатьом любителям спорту. Адже Дмитро на сьогоднішній день є дійсно кращим в Чернігові як за виконавчою майстерністю, так і за титулами, що завойовані в олімпійському боксі.
Бронзовий призер Кубка Європи 2010 року, Чемпіон України 2008 року, бронзовий призер чемпіонату світу 2006 року, срібний призер чемпіонату Європи 2003 року і переможець та призер ще багатьох різноманітних турнірів.
Чи можна такий шлях назвати невдалим? Можна. Якщо це стосується Дмитра. Дивіться самі: практично на всіх великих стартах Митрофанов програвав…суддям. 2003 рік, фінальний поєдинок чемпіонату Європи в Угорщині з турецьким бійцем. Декілька не зарахованих ударів – і у Дмитра лише срібло. Та ж сама ситуація повторилась і на чемпіонаті світу в Стамбулі з румунським суперником – 23:26 не на користь чернігівця, хоч перевага «нашого» була очевидною. Окремо стоїть лише один поєдинок, який Дмитро дійсно програв. Можливо, і не 3:15, як засвідчили після бою судді, але… Було це на Євро-2008 в англійському Ліверпулі, де в першому ж бою жереб «підсунув» найсильнішого боксера світу в своїй вазі, чемпіона світу Джека Кулчай-Кета.
З усього вищеперерахованого напрошується питання: що це – патологічна невдача чи ще щось? На це питання скоро можна буде дати вичерпну відповідь. Незабаром Митрофанов у складі основної збірної України по боксу візьме участь в престижному міжнародному турнірі в Болгарії, де завжди виступають найкращі боксери світу. Після цього буде чемпіонат України, де і вирішиться доля бійців. Чемпіони будуть готуватися до чемпіонату світу 2011 року, який буде відбірним до Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні, а срібні призери поїдуть на травневий чемпіонат Європи.
Зараз Дмитро перейшов у більш важку вагову категорію (75 кг), де йому, здається буде все ж полегше. В його попередній категорії 69 кг на лідерство претендують одразу сім бійців, а в категорії 75 кг їх двоє. Тут окрім Митрофанова на перше місце націлений боксер з Кривого Рогу чемпіон Європи Євген Хитров.
Тож побажаємо нашому герою показати себе з найкращого боку на всіх найважливіших змаганнях, ну, і звісно ж, трохи спортивного везіння, яке в поєдинках з бійцями екстра-класу стане в нагоді.
Валерій Бондаренко



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Здобутки чернігівців | Переглядів: 2030 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©