П`ятниця, 03-Травня-2024, 20:41| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Жовтень » 5 » Діти Чернігівщини повернулись з відпочинку з Республіки Хорватія
07:55
Діти Чернігівщини повернулись з відпочинку з Республіки Хорватія
За підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області з 15 по 25 вересня діти учасників та загиблих в АТО та діти внутрішньо переміщених осіб, у складі 45 чоловік, перебували на відпочинку на острові Лошинь Приморсько-горанської жупанії Республіки Хорватія на запрошення Посольство України в Республіці Хорватія та особисто директора пансіонату «Велі Лошинь» Ренати Зугич.

Візит відбувся на запрошення Посольства України в Республіці Хорватія. Витрати і турботи із забезпечення та організації відпочинку взяли на себе власник пансіонату «Велі Лошинь», у якому проживали діти, ПрАТ «Чернігівський автозавод» – партнер із профільних програм департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА і фахівці та керівники органів виконавчої влади області.

За час перебування на відпочинку діти відвідали різні пляжі о. Лошинь, встигли отримати чудові враження від відвіданих екскурсій на кораблі по Адріатичному морі, вздовж хорватського узбережжя, познайомились з місцевими звичаями та високо оцінили хорватські солодощі. Протягом всього відпочинку діти мали змогу відвідати місцеву початкову школу і подарували учням і вчителям справжнє українське свято, з гімном, віршами Тараса Шевченка та патріотичними піснями.

Українцям була представлена велика культурна програма. В Загребі відбулись урочистості з покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка, зустрічі з українською діаспорою, зокрема з послом України в Республіці Хорватія Олександром Левченком, який доречні, виявився родом з Бобровицького району Чернігівської області.

Діти повернулись в Україну задоволені та з патріотично налаштованим настроєм.

Учора ж, на знак вдячності за якісне і корисне дозвілля, діти дали своєрідний концерт для батьків, супровідників і керівництва Чернігівської облдержадміністрації. Також учасники мандрівки поділилися з ними враженнями, переглянули фотознімки.

Щоб пересвідчитися у доброму настрої дітей, перейняти його і, за потреби, поспілкуватися з батьками на зустріч прийшов голова облдержадміністрації, голова відділення НОК України в Чернігівській області Валерій Куліч. Він із щирим задоволенням подивився виступи школярів, які вони підготували, перебуваючи на відпочинку, а наприкінці отримав колективну подяку від батьків учасників поїздки.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1135 | Додав: shelkovaya | Теги: хорватія, АТО, НОК, діти, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©