П`ятниця, 26-Квітня-2024, 05:17| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 23 » Десяті ювілейні загальноміські змагання «Мама, папа, я — спортивна сім'я» на Чернігівщині
11:49
Десяті ювілейні загальноміські змагання «Мама, папа, я — спортивна сім'я» на Чернігівщині
За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України 21 березня, в спортивному фізкультурно-оздоровчому комплексі Державного інституту економіки і управління, пройшов фінал загальноміських змагань «Мама, папа, я — спортивна сім'я».
28 сімей взяли участь в цих захоплюючих і видовищних змаганнях.
На урочистому відкритті учасників привітав заступник міського голови Микола Миргородський, начальник відділу по фізичній культурі і спорту Чернігівської міської ради Олександр Стецько. Директор міського центру «Спорт для всіх» Дмитро Піріжок: «Сьогодні ми вдесяте проводимо фінал загальноміських змагань «Мама, папа, я — спортивна сім'я». І це не просто захід, це справжнє свято спорту для нашого міста. Завдяки нашим спонсорам, сьогодні ми розігруємо дві мультиварки, два електрочайники та дві праски. А кожна сім'я отримає олімпійську літературу від НОК України та пам'ятні призи.»
Серед почесних гостей змагань — олімпійські призерки Ольга Коробка та Наталія Давидова: «Нам подобається бувати на цих змаганнях, дуже приємно бачити радісні і щасливі сім’ї усміхнених дітей. Хоча тут головне не перемога, а участь. І, як для нас, найголовніше те, що батьки власним прикладом показують дітям необхідність вести здоровий спосіб життя».
Спортивна частина заходу розпочалася, як у справжніх професійних спортсменів, із розминки. В рамках Всеукраїнського проекту «DO like OLYMPIANS», який ініційований Національним олімпійським комітетом України та «The Coca Cola Foundation», близько ста учасників: тат, мам, дітей, волонтерів, організаторів та вболівальників одночасно під супровід майстрів спорту України з художньої гімнастики Юлії Степаненко і Анни Столиці та кандидата у майстри спорту Юлії Дубіної завзято та весело розім’яли свої м’язи. Сміх, радість і доброзичливість панували цього дня в спортивному залі. Команди змагалися у веселих естафетах, де треба було проявити спритність, прудкість, уважність, а найголовніше — показати родинну згуртованість. Паузи між естафетами заповнювали барвисті виступи юних гімнасток і танцюристів.
Призи отримали всі учасники змагань, а переможцями стали:
1 місце — сім’я Коваль; 2 місце — сім’я Сердюк; 3 місце — сім’я Гончар.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1216 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©