Неділя, 28-Квітня-2024, 10:10| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Вересень » 10 » День фізичної культури та спорту у Чернігові
13:08
День фізичної культури та спорту у Чернігові
З нагоди Дня фізичної культури та спорту України, відзначення 20-ти річчя вітчизняного спорту та проведення в області «Олімпійського уроку» 9 вересня в облдержадміністрації було проведено розширене урочисте засідання Виконкому обласного осередку НОК України, на якому голова облдержадміністрації, голова обласного осередку НОК України, член НОК України Хоменко В.М. вручив кращим спортсменам, тренерам, фахівцям та ветеранам спорту нагороди та квіти.
Від імені Федерації кульової стрільби України Подяку Хоменку В.М вручив старший тренер збірної команди України, Заслужений тренер України Чередінов І.Б. за підтримку розвитку кульової стрільби.
Під неголосну гру струнного квінтету всі присутні були запрошені до келиху шампанського. Після закінчення засідання було зроблено фото на пам'ять.
Зустрічі спортсменів, тренерів, фахівців та ветеранів спорту з керівництвом районів та міст пройшли у всіх районах та містах обласного підпорядкування.
Ці зустрічі започаткували проведення урочистих заходів з нагоди Дня фізичної культури та спорту України, відзначення 20-ти річчя вітчизняного спорту та проведення в області «Олімпійського уроку».
10 вересня 2011 року в місті Чернігові на центральному стадіоні був проведений парад. Факел несла чемпіонка Олімпійських ігор О.Костевич. Прапори України, НОК України, області та «Спартака» несли уславлені спортсмени, Заслужені майстри спорту та майстри спорту міжнародного класу. За ними крокували відомі спортсмени, тренери та фахівці. Усміхненими, із піднесеним настроєм з чемпіонськими стрічками на грудях крокували ветерани спорту, за ними йшли вихованці спортивних шкіл, представники фізкультурно-спортивних товариств. Далі бадьорим кроком йшли учасники І-ої обласної спартакіади серед депутатів.
Учасники заходу заслухали вітання від голови облдержадміністрації, голови обласного осередку НОК України, члена НОК України Хоменка В.М. та голови обласної ради Мельника А.І. З рук керівництва області спортсмени отримали нагороди. Запашним караваєм для почесних гостей, привітальною піснею та запальним танком учасників привітав народний хор Чернігівського обласного філармонійного центру.
Після завершення параду на футбольному полі були проведені показові виступи з багатьох видів спорту. На бігових доріжках проїхали спортсмени-інваліди на візках, а велосипедисти продемонстрували високу швидкість проходження дистанції.
Одночасно розпочалася І-ша обласна спартакіада серед депутатів з футболу, волейболу, тенісу та шашок.
На базі олімпійської підготовки СДЮШОР з лижного спорту розпочалися змагання на лижоролерах, а на річці Стрижень були проведені змагання з веслування на човнах «Дракон».
В Чернігові у всіх заходах в цей взяло участь більше ніж 1,5 тисяч чоловік.
Заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту України, відзначення 20-ти річчя вітчизняного спорту та проведення в області «Олімпійського уроку» продовжуються.

Відділ з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1053 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©