Неділя, 05-Травня-2024, 14:35| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Вересень » 11 » День фізичної культури та спорту на Срібнянщині
17:14
День фізичної культури та спорту на Срібнянщині
8 вересня на стадіоні селища Срібне відбулося велике спортивне свято присвячене Дню фізичної культури і спорту. Цього року програмою змагань передбачалось проведення спартакіади серед команд територіальних громад з п’яти видів спорту: волейболу, міні-футболу, легкоатлетичної естафети 4 х 100 м., перетягування канату та гирьового спорту.
В змаганнях приймали участь команди територіальних громад з с.Поділ, с.Гриціївка, с.Побочіївка, с.Харитонівка та смт.Срібне.
Змагання розпочались з вітань заступника голови райдержадміністрації О.В.Коваленка, начальника відділу у справах сім’ї молоді та спорту райдержадміністрації Г.М.Тимошенко, та Гриціївського сільського голови В.М.Радченко.
Першою дисципліною з програми змагань стала легкоатлетична естафета 4 х 100 м, найкращими легкоатлетами в даному спортивному конкурсі виявились спортсмени з Гриціївської сільської ради, друге та третє місце розділили представники двох громад з смт.Срібне та с.Харитонівка.
В змаганнях з міні – футболу переможцями стали Харитонівські футболісти, срібло здобули команда з Подолу, бронзовими призерами стала команди збірна сіл Гриціївки та Побочіївки, та смт.Срібне.
В перерві між футбольними таймами відбулись змагання з гирьового спорту. В даній дисципліні абсолютним переможцем став Сачко Сергій з с.Харитонівка виконав 101 ривок гирі вага якої становила 24 кілограми, друге призове місце зайняв Потешкін Тимур (Гриціївська громада) з результатом 26 раз, бронза дісталась Коваленку Олександру з смт.Срібне який виконав 20 підйомів гирі.
Серед волейбольних команд першість здобули волейболісти з смт.Срібне, друге місце посіла команда з с.Харитонівки, бронзовими призерами стали спортсмени з Гриціївської сільської ради.
Завершальним етапом суботньої спартакіади стали змагання з перетягування канату. В даній дисципліні неперевершено виступила команда з районного центру, забезпечивши собі І місце, срібними призерами стали богатирі з с. Харитонівни, ІІІ місце здобула збірна команда сіл Гриціївка та Побочіївка.
За підсумками п’яти видів програми переможцем спартакіади стала команда Харитонівської сільської ради , друге місце здобула команда Срібнянської селищної ради, третє місце в колективу Гриціївської сільської ради,
По закінченні змагань фінальним акордом стало нагородження переможців та призерів змагань (на фото). Кубки, медалі, грамоти та грошові премії вручав голова райдержадміністрації О.Д.Власенко, який привітав всіх учасників та глядачів з великим та всенародним святом здоров’я та краси.
Сподіваємось що дійство, яке відбувалося того сонячного осіннього дня принесло задоволення як спортсменам так і глядачам.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1354 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©