Четвер, 02-Травня-2024, 23:08| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Квітень » 6 » Чернігівський обласний осередок НОК України провів прес-конференцію з найтитулованішою спортсменкою Чернігівщини Оленою Костевич
09:01
Чернігівський обласний осередок НОК України провів прес-конференцію з найтитулованішою спортсменкою Чернігівщини Оленою Костевич
З нагоди святкування Міжнародного дня спорту заради розвитку і миру Чернігівський обласний осередок НОК України провів прес-конференцію з найтитулованішою спортсменкою Чернігівщини Оленою Костевич та її тренером.
В залі засідань Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка ЗМС України по кульовій стрільбі, олімпійська чемпіонка і дворазова бронзова призерка Олімпійський ігор Олена Костевич; керівник відділення НОК України у Чернігівській області, ректор ЧНПУ Миколи Носко та директор Департаменту сім'ї, молоді і спорту облдержадміністрації Оксана Сердюк відповідали на запитання журналістів обласних та міських засобів масової інформації.
Микола Носко відзначив Олену та її тренера Грамотами обласного осередку НОК України та відзначив, що Чернігівщина дуже багата талантами. І, не дивлячись на усі економічні показники, які ми сьогодні маємо, Олена Костевич високо тримає планку спортивних досягнень. Також голова обласного відділення ФСТ «Колос» Володимир Примак привітав іменитих олімпійців, наголосив на тому, що Олена і Ігор Чередінов гордість ФСТ «Колос» та нагородив Олену грошовою відзнакою.
«Я люблю стріляти, я люблю цей вид спорту! Перемога на змаганнях такого рівня - це емоції, які ніколи не забудеш, і які завжди хочеться повторити і піднятися на вищу сходинку п'єдесталу,» - сказала Олена Костевич.
А особистий тренер Олени Ігор Чередінов розповів, що чемпіонат світу проходить один раз в чотири роки, також як і Олімпійські ігри, і природно спортсмени дуже серйозно готуються до цих змагань. Ми раді, що підготувалися добре, програму мінімум виконали. Виграли срібну медаль на чемпіонаті світу в Іспанії і отримали олімпійську ліцензію для України на Олімпійські игры- 2016 в Ріо-де-Жанейро. Тепер можна готуватися спокійніше і вирішувати на кожному етапі тактичні завдання. Стосовно чемпіонату Європи, ми давно чекали цей результат. Олена була чемпіонкою Європи серед юніорів в особистому заліку, і в командному. Була срібним і бронзовим призером чемпіонатів Європи, і в її колекції бракувало тільки золотої медалі. І це сталося! Олена показала добрий результат, і їй трохи не вистачило до світового рекорду. Олена про це скромно мовчить, але тепер вона має усі вищі досягнення, які хотів би мати будь-який спортсмен в олімпійському виді спорту : чемпіонка Олімпійський ігор, чемпіонка світу, власниця фіналу Кубку світу, побпереможниця етапів Кубку світу, чемпіонка Європи особисто, чемпіонка і рекордсменка України починаючи з 2000 року. Її можна вносити в Книгу рекордів Гіннесу».


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1067 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©