Вівторок, 30-Квітня-2024, 07:48| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
yulia


Головна » 2016 » Вересень » 15 » Чернігівчани яскраво відзначили День фізичної культури і спорту та старт Олімпійського уроку
11:22
Чернігівчани яскраво відзначили День фізичної культури і спорту та старт Олімпійського уроку
Вихідними у Центральному парку культури та відпочинку Чернігова на святковому заході зібралися всі ті, хто не уявляє свого життя без спорту.

У День фізичної культури і спорту також стартував Всеукраїнський Олімпійський урок – проект Національного олімпійського комітету, який проводиться щороку спільно з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти і науки України.

Захід був організований департаментом сім’ї, молоді та спорту ОДА спільно з департаментом культури і туризму, національностей та релігій ОДА, центром ФЗН «Спорт для всіх» та відділенням Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Урочистим шикуванням вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл 10 вересня розпочалися святкові заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту. До святкування також долучилися видатні спортсмени, ветерани та спортивні активісти Чернігівщини.

Участь у відкритті урочистостей взяв перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. Посадовець адресував учасникам спортивних заходів свої привітання та вручив кращим тренерам і спортивним функціонерам області почесні відзнаки.

Після свято спорту продовжилось марш-парадом: від Красної площі до Центрального парку культури і відпочинку під супровід оркестру пройшли вихованці фізкультурно-спортивних товариств «Динамо», «Колос», «Спартак», «Україна», Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Цього дня особлива увага відвідувачів міського парку була прикута до показових виступів спортсменів. На огляд жителів міста були представлені усі види спорту, що культивуються на Чернігівщині. Батьки та діти охоче спілкувались з тренерами та викладачами спортивних шкіл, а найголовніше — скористались акцією миттєвого запису на одну зі спортивних секцій.

По закінченню спортивного дійства свою концертну програму представили дитячі творчі колективи. А завершилось свято ще одним яскравим заходом — фестивалем фарб Холі: не стримуючи емоцій, усі бажаючі жбурляли один в одного кульки з фарбами із трав і натуральних барвників.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1099 | Додав: shelkovaya | Теги: ОлімпійськийУрок, НОК, деньфізкультуриіспорту, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©