Середа, 08-Травня-2024, 09:47| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Червень » 22 » 20 червня на Чернігівщині стартував Всеукраїнський Олімпійський день!
22:26
20 червня на Чернігівщині стартував Всеукраїнський Олімпійський день!
Чернігівським обласним осередком НОК України за підтримки облдержадміністрації на стадіоні ім. Ю. Гагаріна, був організований та проведений Всеукраїнський Олімпійський день, присвячений І Європейським іграм в Баку. Урочистий парад відкриття очолили найтитулованіші олімпійці області: заслужений майстер спорту України з важкої атлетики, срібна призерка Олімпійських ігор в Пекіні 2008 року, бронзова призерка чемпіонатів світу, багаторазова чемпіонка і рекордсменка Європи - Ольга Коробка, майстер спорту міжнародного класу з біатлону, учасник чотирьох зимових Олімпійських ігор - Вячеслав Деркач, радянський та український спортсмен - стрілець, який спеціалізується в кульовій стрільбі з гвинтівки, багаторазовий чемпіон світу, Європи та СРСР, заслужений майстер спорту СРСР (1991) та України - Геннадій Авраменко, та майстер спорту міжнародного класу з настільного тенісу, неодноразовий переможець і призер міжнародних змагань, учасник літніх 2012 року Олімпійських ігор в Лондоні - Олександр Дідух.
З вітальним словом до учасників змагань звернувся голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч. Право підняти прапор Національного Олімпійського комітету було надано олімпійцям області.
Програма Олімпійського дня включала символічний традиційний легкоатлетичний пробіг, який відкрили голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніна Лемеш, в тому числі заїзд на колясках представників регіонального центру «Інваспорт», біатлоністів та лижників на лижеролерах та велосипедистів, показові виступи з різних видів спорту вихованців спортивних шкіл. В символічному олімпійському забігу взяли участь близько п’ятисот юних вихованців спортивних шкіл міста, до них приєдналися тренери, представники фізкультурно-спортивних товариств, батьки, вболівальники та учасники 21 команди обласної Спартакіади державних службовців. Після завершення показових виступів діти - учасники Олімпійського дня отримали сертифікати учасника за підписом Президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха та морозиво.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1182 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©