Субота, 20-Квітня-2024, 00:47| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Травень » 12 » Звернення президента МОК Томаса Баха «Олімпізм та коронавірус»
21:44
Звернення президента МОК Томаса Баха «Олімпізм та коронавірус»
З глобальною пандемією COVID-19 ми всі живемо у великій невизначеності. На даний момент ця невизначеність далека від зменшення. Ми всі тільки починаємо розуміти далекосяжні наслідки кризи спричиненої коронавірусом в усьому світі. Однак, немає сумніву щодо того, що ця пандемія значно вплинула і торкнеться всіх сфер суспільства, включаючи всіх нас в світі спорту.

Глобальне поширення вірусу призвело до того, що Олімпійські ігри Токіо2020 довелося перенести на 2021 рік – історичне рішення, прийняте для захисту здоров'я атлетів і сотень тисяч людей, що беруть участь в Іграх. В цьому відношенні, будь ласка, прийміть мою щиру подяку кожному з вас за вашу рішучу підтримку рішення Виконавчого комітету МОК відкласти проведення Олімпійських ігор в Токіо 2020 року, яке ми прийняли разом з нашими японськими партнерами і друзями. З огляду на складні обставини, з якими ми всі стикаємося в даний час, широка і всеосяжна підтримка цього рішення не була визначена заздалегідь.

Ось чому підтримка всіх 206 національних олімпійських комітетів (НОКів), всіх міжнародних федерацій (МФ) з літніх олімпійських видів спорту, а також Комісії атлетів МОК і континентальних комісій атлетів щодо цього історичного перенесення є відмінною демонстрацією єдності Олімпійського руху за цих безпрецедентних обставин.

Тепер перед нами стоїть ще одне безпрецедентне завдання – організація перенесених Олімпійських ігор. Це перший випадок в нашій довгій олімпійській історії і це величезне завдання для МОК, наших японських партнерів та друзів, а також всіх членів нашої олімпійської спільноти.

Ця нова ситуація потребуватиме всієї нашої солідарності, креативності, рішучості та гнучкості. Нам всім потрібно йти на жертви та компроміси. Надзвичайні обставини вимагають надзвичайних заходів. У цій ситуації кожен з нас повинен виконати свою роль, і це стосується всіх нас, включаючи МОК.

Зі свого боку, ми чітко заявили, що МОК буде і надалі нести відповідальність за свою частку операційного навантаження і свою частку витрат на ці відкладені Ігри згідно з умовами діючої угоди на 2020 рік, яку ми уклали з нашими японськими партнерами та друзями. Хоча точну цифру називати поки рано, ми вже знаємо, що нам доведеться взяти на себе витрати в кілька сотень мільйонів доларів США, пов’язані з перенесенням. Ось чому нам також необхідно вивчити і проаналізувати всі послуги, які ми надаємо для цих відкладених Ігор.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Оголошення | Переглядів: 560 | Додав: yulia | Теги: #chernigivnoc #спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©