Неділя, 28-Квітня-2024, 18:12| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Жовтень » 6 » Змагалися лісівники
09:10
Змагалися лісівники
26 вересня білоруський Добруш, розташований на межі трьох держав, сонячною погодою зустрічав працівників лісової галузі Чернігівської та Гомельської областей, учасників ХІІ Міжнародної спартакіади "Слов'янське братерство" за підтримки обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України.
Старовинне місто, яке у 2010 році відзначило 450-літній ювілей, славиться своїми підприємствами - паперовою фабрикою ("Героєм країни") та порцеляновим заводом. Добрушський район зачаровує мальовничим ландшафтом, білокорими березами і могутніми дубами, родючими нивами і луками з соковитою травою, чистими водами ріки Іпунь.
На Спартакіаду прибули кращі представники лісівничих колективів, у яких значні і виробничі, і спортивні здобутки. Напередодні у держлісгоспах відбулися відбіркові змагання. Зокрема, сіверські лісівники присвятили свої спортивні заходи 90 -річниці створення Чернігівського ОУЛМГ.
Змагання проходили у Добрушському районному спортивному комплексі. Атмосфера на Спартакіаді була доброзичливою й теплою. Суперники охоче спілкувалися між собою, ділилися новинами і враженнями. Настала урочиста мить: звучать гімни України та Республіки Білорусь. І дівчата у національних білоруських костюмах підносять гостям запашний коровай з нового врожаю (на фото)
Генеральний директор Гомельського державного виробничого лісогосподарського об'єднання Михайло Супрун та начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Пивовар з вітальним словом звернулися до присутніх і побажали спортивних успіхів командам. Профспілкові лідери Йосип Райчинець - засновник цих змагань (від чернігівців) та Віктор Кривко-Красько ( від гомельців) говорили про перевірену часом дружбу між лісівниками двох областей-сусідок. Навіть своє професійне свято українські і білоруські лісівники відмічають в один день.
Дійство було видовищним. Спортивна боротьба, яка включала різні види суперництва (міні-футбол (керівники, працівники), волейбол, настільний теніс, гирьовий спорт, стрільбу з пневматичної гвинтівки, шашки, розпилювання колоди, кидання сокири та перетягування канату) вимагала від учасників неабиякої спритності, вміння і витримки. Напруженим був футбольний матч, в якому мірялися силами вправні спортсмени з держлісгоспів. Прикував до себе увагу й міні-футбол керівної ланки. На воротях у чернігівців стояв випробуваний, досвідчений Іван Горохівський, директор Добрянського лісогосподарського підприємства (на фото). Начальник Чернігівського ОУЛМГ Андрій Пивовар був захисником. Справжніми "бійцями" на полі стали нападаючі - головний лісничий управління Юрій Пономаренко і головний лісничий Чернігівського держлісгоспу Вадим Фесюн.
Слід відмітити, що на Спартакіаді обидві команди виявилися досить серйозними суперниками і продемонстрували хорошу фахову підготовку та чудову спортивну виправку. Але сябри жартували, що їм рідна земля допомогла перемогти з перевагою в один бал.
Наступного року учасників Міжнародної спартакіади "Слов'янське братерство" прийматиме Сіверщина.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1172 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©