Вівторок, 23-Квітня-2024, 09:21| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Листопад » 13 » За підтримки НОК українські тренери та фахівці спорту дізналися про основні зміни Всесвітньої антидопінгової програми
16:36
За підтримки НОК українські тренери та фахівці спорту дізналися про основні зміни Всесвітньої антидопінгової програми
Сьогодні в режимі онлайн відбувся вебінар для близько 200-х тренерів, лікарів та фахівців спорту на тему: «Основні зміни у Всесвітній антидопінговій програмі», організований Національним олімпійським комітетом України спільно з Міністерством молоді та спорту України й Національним антидопінговим центром України.

З вітальними словами до учасників заходу звернулись: президент НОК України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, директор НАДЦ Іван Курліщук.

«НОК України й надалі займає жорстку і принципову позицію нульової терпимості до допінгу. Спільно з колегами Олімпійський комітет максимально сприяє проведенню наукових і освітніх семінарів, присвячених боротьбі з допінгом, виданню відповідної тематичної літератури», - відзначив Сергій Бубка.

«Тренер – це більше, ніж просто спортивні тренування, це - наставник, педагог, вихователь. Потрібно постійно удосконалюватись. Очолюючи Антуражну комісію МОК я також ініціював, щоб відповідальність за неправильні дії й використання допінгу несли як спортсмен, так і весь його антураж: тренери, масажисти, лікарі, менеджери й інші», - додав президент НОК.

Вадим Гутцайт наголосив на важливості теми вебінару й необхідності постійної уваги до питань антидопінгу з боку тренерів й фахівців сфери. «Ми завжди були й будемо виступати за чистий спорт. Наша спортивна країна повинна чесно здобувати медалі й кожен спортсмен, наставник, лікар й усі члени команди повинні розуміти цю відповідальність», - сказав він.

Присутні отримали інформацію щодо нових даних Всесвітнього антидопінгового кодексу-2021, забороненого списку препаратів-2021, подання інформації про місцезнаходження, небезпека вживання спортивного харчування, отримання дозволу на терапевтичне використання. Лекторами виступили фахівці НАДЦ Ярослав Кручек та Олександр Ткачук.

Нагадаємо, на минулому тижні, 5 листопада, за ініціативи НОК України успішно відбувся подібний вебінар, до якого долучилось близько 350 українських спортсменів.

За інформацією www.noc-ukr.org




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 338 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©