Неділя, 08-Вересня-2024, 04:19| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2024 » Травень » 27 » XVII традиційні міські змагання «Мама, тато, я - спортивна сім’я!» та Обласний фестиваль «Тато, мама, я - активна сім’я!».
08:37
XVII традиційні міські змагання «Мама, тато, я - спортивна сім’я!» та Обласний фестиваль «Тато, мама, я - активна сім’я!».
XVII традиційні міські змагання «Мама, тато, я - спортивна сім’я!» та Обласний фестиваль «Тато, мама, я - активна сім’я!», всупереч повітряним тривогам і обстрілу Чернігівщини відбулися! Захід провели ЧМЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з ОЦФЗН «Спорт для всіх», Відділенням НОК України в Чернігівській області. На відкритті змагань яскравими виступами учасників вітали вихованки відділення художньої гімнастики КПНЗ ДЮСШ «Чернігів» ЧМР (тренери: Бориско Ю.П., Дітковська О.В.), запальну веселу руханку провела кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики Ольга Діденко. Учасниками заходу стали 15 сімей з м.Чернігова та громад Чернігівської області. На жаль, часті повітряні тривоги внесли «свої корективи» в проведення змагань, але навіть це... , не завадило всім учасникам змагань отримати позитивні емоції, задоволення та гарний настрій. Переможцями та призерами змагань стали: І місце - сім’я Мачульних ІІ місце - сім’я Ющенко ІІІ місце - сім’я Мороз Усі учасники змагань нагороджені подарунками, медалями, грамотами, солодощами, яскравими футболками та сертифікатами на відвідування розважального комплекс, Боулінг клуб -«Базис» та кухонною технікою від @amelvvas Василя Амельченка. Перед учасниками змагань виступив юний волонтер-співак з м.Чернігова, Сергій Мороз @singerfrost28 Дякуємо здобувачам освіти Національний університет «Чернігівська політехніка» (викладачи: Синіговец І.В., Борисенко В.В.) та Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка (викладач Лисенко Л.Л.) за волонтерську допомогу в проведенні змагань.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 81 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©