Субота, 27-Липня-2024, 05:11| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2024 » Травень » 27 » Всеукраїнський проєкт OlympicLab за модулем «Загальнолюдські та олімпійські цінності» для Бобровицький ліцеїстів провела Ніна Лемеш.
15:19
Всеукраїнський проєкт OlympicLab за модулем «Загальнолюдські та олімпійські цінності» для Бобровицький ліцеїстів провела Ніна Лемеш.
Всеукраїнський проєкт OlympicLab за модулем «Загальнолюдські та олімпійські цінності» для Бобровицький ліцеїстів провела Ніна Лемеш, заслужений майстер спорту України з біатлону, чемпіонка Європи, срібна та бронзова призерка Олімпійських ігор, голова Чернігівського олімпійського осередку. Бобровиччина славиться спортивними здобутками своїх земляків у легкій атлетиці, футболі та особливо важкій атлетиці. Тут починали свій спортивний шлях Віта Руденок та Ольга Коробка, призери чемпіонатів Європи та світу. Ця традиції сьогодні продовжують і ліцеїсти. Обговорили з учасниками, які особисті риси характеру і які цінності мають бути у спортсмена - професіонала, як Олімпійські цінності проявляються у цивільному житті дітей і молоді та як їх можна застосувати у житті. Ніна Лемеш презентувала історію розвитку олімпізму від древньої Греції до сьогодення та розповіла про свою особисту біатлонну історію . Грамотами Відділення НОК України в Чернігівській області та цінними подарунками Ніна Лемеш, голова відділення разом з Геннадієм Іванюком, головою громади відзначили кращих спортсменів громади та фіналістів районного етапу Всеукраїнського проєкту Пліч-о-пліч. Фотографуванням на згадку та автограф-сесією закінчився захід.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 133 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©