П`ятниця, 29-Березня-2024, 17:50| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Квітень » 1 » Вітаємо олімпійську надію України !
12:28
Вітаємо олімпійську надію України !
30 березня у Жовтневому палаці столиці зібрався спортивний цвіт української нації, щоб всьоме в рамках урочистої церемонії «Герої спортивного року» вшанувати видатні досягнення вітчизняних олімпійців.
«Сьогодні ми зібралися, щоб пригадати найяскравіші спортивні миті минулого року і вшанувати наших лауреатів – Героїв спортивного року! Ми пишаємося вами, дорогі наші олімпійці, і сьогоднішнє свято – на вашу честь», - привітав всіх присутніх президент НОК України Сергій Бубка. Свої вітання учасникам церемонії надіслали і перші особи держави – Президент Віктор Янукович та Прем'єр-міністр Микола Азаров. Міністр молоді та спорту Равіль Сафіуллін також відзначив високі досягнення наших олімпійців і їхній добрий приклад для наслідування.
Захід, організований Національним олімпійським комітетом і Міністерством молоді та спорту. Нагороди переможцям вручали члени Міжнародного олімпійського комітету Ун Чан та Ю Зайкін, олімпійські чемпіони Ірина Мерлені, Наталія Добринська та Олександр Волков, Віктор й Олена Пінчуки – засновники однойменного благодійного фонду, а також інші почесні гості церемонії.
Надзвичайно приємно,що в номінації Олімпійська надія України перемогла жіноча збірна України з біатлону (чемпіонки світу в естафетній гонці 3х6 км (юнацький). Серед дівчат Анастасії МЕРКУШИНОЇ, Юлії ЖУРАВОК і наша землячка Юлія БРИГИНЕЦЬ !!!
Переможці Всеукраїнської урочистої церемонії «Герої спортивного року-2012»
Найкращим спортсменом року став Василь ЛОМАЧЕНКО (Олімпійський чемпіон з боксу (60 кг).Найкращою спортсменкою року - Яна ШЕМЯКІНА (Олімпійська чемпіонка з фехтування на шпагах).
Найкращий тренер року - Володимир МОРОЗОВ (старший тренер збірної України з академічного веслування, тренер жіночої четвірки парної – Олімпійських чемпіонок).
Сенсація року - Олексій ТОРОХТІЙ (Олімпійський чемпіон з важкої атлетики (105 кг).
Найкраща команда року (збірна) – жіноча четвірка парна з академічного веслування (олімпійські чемпіонки Яна ДЕМЕНЬЄВА, Анастасія КОЖЕНКОВА, Наталія ДОВГОДЬКО, Катерина ТАРАСЕНКО).
Найкращий спортивний організатор року - Володимир ПРОДИВУС (президент Федерації боксу України (за створення сприятливих умов для підготовки та успішного виступу національної збірної України з боксу на Олімпійських іграх – 5 олімпійських нагород).
Сильні духом (паралімпійські види спорту) - Наталія ПРОЛОГАЄВА(3-разова чемпіонка, срібна призерка Паралімпійських ігор в Лондоні з плавання серед спортсменок з ураженням опорно-рухового апарату, рекордсменка світу, Європи та Паралімпійських ігор, стала найкращою спортсменкою української збірної за підсумками виступів на Паралімпійських іграх та найкращою серед жінок).
Разом із олімпійцями (неолімпійські види спорту) - Ганна УШЕНІНА(чемпіонка світу з шахів).
За волю до перемоги - Юрій ЧЕБАН (веслування на каное, бронзовий призер Ігор XXIX Олімпіади 2008 року в Пекіні; Чемпіон Ігор XXX Олімпіади 2012 року в Лондоні; призер чемпіонатів світу).
Спортивна слава України - Ольга БРИЗГІНА та Григорій КРІСС
Народний вибір - Олександр УСИК


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1361 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©