Середа, 24-Квітня-2024, 17:47| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Травень » 22 » Вітаємо Марину Росаду - переможницю заочного Олімпійського уроку в газеті «Сільські вісті»
08:51
Вітаємо Марину Росаду - переможницю заочного Олімпійського уроку в газеті «Сільські вісті»
Фінішував другий сезон заочного Олімпійського уроку, який разом із журналістами «Сільських вістей» організували Національний олімпійський комітет, фізкультурно-спортивні товариства «Колос» і «Спартак», Олімпійська академія та Федерація біатлону України.
З вересня 2012 року по травень 2013 року відбулося вісім етапів, в якому взяли участь кілька тисяч юних читачів «Сільських вістей» майже з усіх регіонів нашої держави. А це не лише села, селища, районні центри, а навіть і великі промислові міста України. Під час кожного етапу визначалися переможці і призери заочного Олімпійського уроку в газеті «Сільські вісті».
Експертна комісія, до якої увійшли представники НОК України, спорттовариств «Колос» і «Спартак», Олімпійської академії, Федерації біатлону України та редакції газети «Сільські вісті», за підсумками другого сезону назвала п'ятірку найкращих олімпіоніків заочного Олімпійського уроку. Це — Марина Росада (с. Дігтярі Срібнянського району Чернігівської області), Денис Мельник та Євген Матейчук (с. Росошани Кельменецького району Чернівецької області), Іван Гайдаржи (с. Ряснопіль Березівського району Одеської області), Катерина Клюшник (м. Конотоп Сумської області).
Підбиваючи підсумки другого сезону нашого олімпійського конкурсу, варто зазначити, що залишилося ще чимало запитань. Тому на прохання юних читачів «Сільських вістей» і за підтримки Національного олімпійського комітету «Сільські вісті» планують у вересні дати старт сезону-2013-2014 заочного Олімпійського уроку. Тож, юні друзі, читайте, поповнюйте свої знання і приєднуйтеся до великої Олімпійської родини України та світу!
На цьогорічних переможців заочного Олімпійського уроку чекає цікава та насичена програма перебування в нашій столиці. Під час якого вони ознайомляться з історичними пам'ятками стародавнього Києва, відвідають Національний спортивний комплекс «Олімпійський» та Олімпійський дім на Подолі, візьмуть участь у святкуванні «Олімпійського дня» на Хрещатику та Майдані Незалежності.
Крім того, наших юних гостей чекають різноманітні подарунки та сувеніри від Національного олімпійського комітету, спорттовариства «Колос» і журналістів «Сільських вістей».
http://noc-ukr.org



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Оголошення | Переглядів: 1396 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©