П`ятниця, 26-Квітня-2024, 12:11| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Січень » 28 » Виконком НОК обговорив питання забезпечення участі українських спортсменів в Олімпійських іграх у Токіо та Пекіні
02:00
Виконком НОК обговорив питання забезпечення участі українських спортсменів в Олімпійських іграх у Токіо та Пекіні
Виконком Національного олімпійського комітету під час онлайн-засідання під головуванням президента НОК, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки розглянув питання забезпечення участі спортсменів України в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо та ХХІV зимових Олімпійських іграх у Пекіні.

Відзначимо, що Міжнародний Олімпійський Комітет спільно з Оргкомітетом Ігор у Токіо висловили впевненість, що Олімпійські ігри відбудуться влітку 2021 року. Протягом останніх днів відбулась низка відео зустрічей президента МОК Томаса Баха з Олімпійською родиною світу. Під час них він, зокрема, наголосив, що організації не розглядають інших сценаріїв й вживають усіх необхідних заходів задля збереження здоров'я спортсменів та учасників Ігор.

Зокрема, МОК та Оргкомітет опрацьовують план скорочення періоду перебування спортсменів на Іграх відповідно до терміну проведення змагань, запровадять програми скринінгу, тестування й вакцинації, розроблять Кодекс поведінки учасників та Медичний кодекс тощо.

Зі свого боку, НОК України й Міністерство молоді та спорту України знаходяться у постійному контакті з питань збереження здоров'я атлетів, тренерів та технічного персоналу збірної, передусім, це стосується вакцинації, проведення тестування, забезпечення необхідних умов підготовки.

Разом з тим, триває підготовка спортсменів і до зимових Олімпійських ігор в Пекіні-2022, що відбудуться вже через півроку після змагань у Токіо. У представників зимових видів спорту тривають ліцензійні змагання.

На початку лютого запланована участь українських спеціалістів в онлайн-засіданні шефів місій команд-учасниць зимових Олімпійських ігор-2022, де обговорюватимуться актуальні питання забезпечення участі команд-учасниць.


За інформацією www.noc-ukr.org


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 348 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©