Неділя, 28-Квітня-2024, 11:26| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Жовтень » 15 » Відбулася десята міжнародна спартакіада лісників
17:10
Відбулася десята міжнародна спартакіада лісників
Вже доброю традицією стало проведення міжнародних спортивних зустрічей працівників лісового господарства Чернігівської і Гомельської областей двох держав-сусідів - України та Білорусі.
Нинішньої осені - 12 жовтня - відбулась Х-та ювілейна спартакіада "Слов'янське братерство" у білоруському місті Добруш.
Слід зазначити, що шість разів перемагали на цих міжнародних спортивних зустрічах лісівники Сіверського краю.
Раніше у спартакіадах брали участь і представники лісового господарства Сумської області. Але, на жаль, через економічні негаразди і значні відстані протягом останніх років сумчани перестали приїздити на спартакіади. Зате міцніють дружба і ділові відносини між чернігівськими і гомельськими лісівниками.
Прикрашений золотавим жовтневим листям Добруш зустрічав друзів. На міжнародні змагання прибули команди-переможниці обласних змагань серед державних лісогосподарських підприємств Гомельщини та Чернігівщини.
У церемонії відкриття Х Спартакіади брали участь заступник міністра лісового господарства Республіки Білорусь Олександр Корбут і голова Республіканського комітету профспілки працівників лісу Чеслава Гоєва, начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Лозицький і генеральний директор Гомельського державного лісогосподарського об'єднання Михайло Супрун, голова Чернігівського обкому профспілки працівників лісового господарства Йосип Райчинець і голова Гомельського обласного комітету профспілки працівників лісу Віктор Кривко-Красько.
Святкова й урочиста атмосфера додавала і учасникам змагань, і їх уболівальникам гарного настрою.
А лейтмотивом виступів поважних гостей була тема справжньої дружби народів-братів, яка, мов та повновода ріка, не міліє з роками, а наповнюється новими джерелами.
Зокрема, начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Лозицький подякував Михайлу Супруну і Йосипу Райчинцю за те, що вони зуміли у непростий час закласти підвалини дружби. Він запевнив : "Ми будемо розбудовувати, ми будемо продовжувати…"
Змагання розпочалися. Програма спартакіади була досить насиченою: міні-футбол і волейбол, настільний теніс і гирьовий спорт, стрільба з пневматичної гвинтівки, гра в шахи і перетягування канату, а також суто професійні види змагань - кидання сокири і розпилювання колоди.
Отож змагання вимагали від суперників і бойового запалу та вміння, і неабиякої спритності й витримки. Треба відмітити, що обидві команди виявилися сильними і демонстрували справжні бійцівські якості та хорошу підготовку.
Під підбадьорюючі вигуки глядачів вийшли на поле футболісти. У чернігівців ворота захищав "старійшина лісової гвардії", директор Добрянського держлісгоспу Іван Горохівський, а нападаючим був начальник управління Валерій Лозицький. Боротьба була досить напруженою, адже гомельці - серйозний супротивник. Фортуна перебігала з одного боку до іншого. Наприкінці матчу воротар Іван Горохівський зробив вдалу подачу - і чернігівці забили 5-ий переможний гол.
Таких цікавих епізодів було на змаганнях немало. А завершилась Х міжнародна Спартакіада "Слов'янське братерство" дуже тепло: щирими вітаннями та нагородами кращим спортсменам і побажаннями нових перемог всім її учасникам До зустрічі на гостинній Сіверський землі!

Микола Тищенко, Чернігівське ОУЛМГ



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Міжнародні заходи | Переглядів: 1354 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©