П`ятниця, 26-Квітня-2024, 07:53| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
yulia


Головна » 2021 » Листопад » 30 » Віцепрезидент НОК Валерій Борзов взяв участь у відкритті міжнародної конференції щодо сталого розвитку та спадщини у спорті
09:31
Віцепрезидент НОК Валерій Борзов взяв участь у відкритті міжнародної конференції щодо сталого розвитку та спадщини у спорті
Розпочала роботу V Міжнародна конференція «Сталий розвиток і спадщина у спорті: проблеми та перспективи». Зібрання, що вже стало традиційним для наукової спільноти та проводиться Національним університетом фізичної культури і спорту України за підтримки Національного олімпійського комітету України, зважаючи на карантинні заходи, проходило в форматі онлайн.

Участь у відкритті представницького форуму взяли: віцепрезидент НОК України, член МОК, Олімпійський чемпіон Валерій Борзов, Міністр молоді та спорту, Олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт, президент Європейської асоціації студентського спорту Адам Рочек. Також свої вітання учасникам форуму адресували Міністр освіти та науки Сергій Шкарлет та президент Міжнародної федерації учнівського спорту Лоран Петринка.

До обговорення порядку денного конференції разом з вітчизняними науковцями, зокрема, ректором НУФВСУ Євгеном Імасом, президентом Олімпійської академії України, віцепрезидентом НОК Марією Булатовою та членом Виконкому НОК, співголовою Комісії НОК «Інновації в спорті», професором Володимиром Платоновим, долучилися представники Англії, США, Польщі, Грузії, Латвії, Казахстану, Білорусі, Молдови, Китаю, Ірландії, Сербії, Індії, Шотландії, Хорватії, Ірану, Малайзії та Шрі-Ланки.

Валерій Борзов передав вітання та побажання плідної роботи учасникам наукового зібрання від президента НОК, члена МОК, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки наголосивши на важливості проведення таких форумів задля розвитку суспільства враховуючи непрості виклики сьогодення.

«Аналізуючи тематику, що винесена на обговорення, можна стверджувати, що ця конференція покликана висвітлювати питання стабілізації спортивної сфери діяльності, розвитку олімпійського руху та олімпійської спадщини. Тож ми маємо чергову нагоду проговорити всі актуальні й резонансні питання, бути більш підготовленими та підготувати колективні рішення з тих гострих проблем, що існують в спортивній спільноті, аби використати цей досвід в практичній роботі», відзначив віцепрезидент НОК України.

Різноманітна актуальна тематика, яку розглядатимуть на конференції впродовж двох пленарних днів, охоплює чимало важливих наукових і практичних аспектів у таких сферах, як історія і сучасний стан олімпійського спорту та проблеми його сталого розвитку, екологія спорту, олімпійська освіта, спортивна медицина, система підготовки спортсменів та ряд інших напрямів, яким нині приділяють велику увагу як в Україні, так і у загальносвітових масштабах.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 255 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©