П`ятниця, 26-Квітня-2024, 18:03| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Травень » 8 » В Ніжині відбувся перший кубок "Пана Бровара" з паркового волейболу
09:24
В Ніжині відбувся перший кубок "Пана Бровара" з паркового волейболу
6 травня в ніжинському парку імені Т.Г. Шевченка відбувся перший в історії міста кубок „Пана Бровара” з паркового волейболу серед чоловічих команд по системі Double Elimination.
У кубку взяло участь до 100 учасників з 12 команд: команда організатор турніру „Пан Бровар”, команда „Атлантік”, „Дінамо”, команда із міста Прилук „ЗБ постач комплекс”, „Металобаза”, збірна „5 школа”, об’єднана команда студентів НАТІ та НДУ „Headhot”, команда „Ветеран”, „Десна”, „Юність”, „ТЕМП” та команда с. Лосинівка.
Змагання виявилися дуже видовищними та цікавими, адже щось „нове” завжди приваблює вибагливого вболівальника. Отже, результати турніру: на 12 місце опинилась команда „Металобаза”, на 11 - „Десна”, 10 - „Дінамо”, на 9 - „Ветеран”, 8 - збірна „5 школа”, 7 - „Headhot”, 6 - „Атлантік”, 5 - „Юність”.
Гра за третє місце виявилась дуже напруженою. Команда с. Лосинівка боролися проти команди „Пан Бровар”. Втома далася в знаки, і „Пан Бровар” зміг переграти суперника. До речі в цьому році „Пан Бровар” розпочав офіційно виставляти свою команду на змаганнях. Спершу вона здобула 7 місце у відкритому кубку міста, потім - 4 місце в Ніжинській волейбольній лізі, а тепер здобула бронзові нагороди кубку з паркового волейболу.
Окрасою турніру стала гра за перше місце в якій боролися дві найсильніші команди „ТЕМП” та прилуцька команда „ЗБ постач комплекс”. І знову ТЕМП виборов золото, перемігши з рахунком 2:0.
Цікаво, що найстарший гравець турніру був із команди „Ветеран” – Шелюга Микола, якому в цьому році виповнилось 70 років, а наймолодший гравець із команди „Юність”, йому – 16 років. До речі якщо підсумувати загальний вік команди, то у команди ветеранів він становив 202 роки, а у наймолодшій команди „Юність” – 68 років.
Всі призери та переможці були нагороджені медалями, грамотами міського центру „Спорт для всіх”, а також цінними подарунками від мережі магазинів живих напоїв „Пан Бровар”. Чемпіони були нагороджені також перехідним кубком „Пана Бровара” та безкоштовним абонементом від сауни „У Дорофея”.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1387 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©