Понеділок, 20-Травня-2024, 00:33| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2024 » Січень » 29 » Українські сім’ї незламні, дружні та спортивні традиційні змагання для спортивних сімей Чернігова «Тато, мама, я - спортивна сім’я».
14:04
Українські сім’ї незламні, дружні та спортивні традиційні змагання для спортивних сімей Чернігова «Тато, мама, я - спортивна сім’я».
Українські сім’ї незламні, дружні та спортивні традиційні змагання для спортивних сімей Чернігова «Тато, мама, я - спортивна сім’я» пройшли під час двох повітряних тривог та в укритті. Але орки нас не зламають і не залякають! За ініціативи викладача фізичної культури Чернігівської зош 19 Хорт Тетяни спільно з працівниками Чернігівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за підтримки Відділення НОК України в Чернігівській області чотирнадцять спортивних сімей 2-Б класу школи №19 Чернігівської міської ради зібралися визначити переможця змагань. Приємно відзначити, що до складу команд входили бабусі, дідусі, старші братики чи сестрички. Традиційно змагання розпочались з офіційного відкриття, на якому успіхів та гарного спортивного настрою командам побажала голова Відділення олімпійського осередку Ніна Лемеш та Відповідальний секретар відділення, директор міського центру Спорт для всіх Дмитро Пиріжок. Перед спортивними змаганнями учасники виконали запальну олімпійську руханку. В змагання прийняли участь чотирнадцять сімей, які змагались в спритності та швидкості виконуючи завдання п’яти комплексних естафет. Окрім конкурсної програми для сімей, організатори проводили естафети та конкурси для дітей- вболівальників. Сім’я-переможець, сім’ї- призери, сім’ї- учасники та діти- вболівальники, які приймали участь в естафетах та конкурсах були нагородженні медалями, грамотами та солодощами. Сім’я-переможець - відзначена кубком I місце родина Ющенко ІІ місце родина Лутченко ІІІ міcце родина Жмурко Дякуємо адміністрації школи та викладачу фізичної культури Чернігівської загальноосвітньої школи №19 Чернігівської міської ради Хорт Тетяні.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 54 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Січень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©