П`ятниця, 19-Квітня-2024, 22:30| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Березень » 18 » У Срібному відбулася спартакіада команд трудових колективів
13:22
У Срібному відбулася спартакіада команд трудових колективів
17 березня в спортивному залі Срібнянської загальноосвітньої школи відбулась спартакіада команд трудових колективів районного центру.
Цього року бажання прийняти участь в змаганнях виявили 4 команди : ’’Райдержадміністрація’’, ’’Районний відділ УМВС’’, ’’Газове господарство’’ , та ’’ Центральна районна лікарня.’’ Спартакіада складалась з п’яти видів спорту: волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок та перетягування канату.
Перед початком змагань учасників команд привітав заступник голови Срібнянської районної державної адміністрації Коваленко О.В.
Першими на спортивний майданчик вийшли волейбольні команди. Цього року за результатами чотирьох волейбольних зустрічей призове І місце здобула досвідчена команда з районного управління внутрішніх справ , другими стали волейболісти з газового господарства, почесне третє місце в колективу райдержадміністрації.
Cеред учасників з настільного тенісу золото дісталось Гужвенко Валерію (газове господарство), срібну медаль приніс для своєї команди Коваленко Олександр.( РВ УМВС), бронза в представника з центральної районної лікарні Супруна Валерія.
Спортсмени з шахів та шашок того дня боролися не менш захопливо. Лаври переможця з шахів здобув Мащенко Микола (райдержадміністрація), срібним та бронзовими призерами стали представники з центральної районної лікарні та газового господарства.
Любителі шашок не відставали від своїх колег, на протязі всього часу проведення змагань до останнього моменту зберігалась інтрига з визначенням найкращих в цьому виді спорту. В результаті 6 зустрічей визначились три кращих представника: І місце в Кравченка Олега (РВ УМВС), ІІ місце здобув Заєць Микола (газове господарство), ІІІ-ІV місця розділили Яцун Микола (ЦРЛ) та Боровик Алла (райдержадміністрація).
По завершенні волейболу відбулося з’ясування стосунків між командами з перетягування канату. Призове І місце знову дісталося команді газового господарства, другими стали спортсмени з міліції, почесне ІІІ місце виборола ’’Райдержадміністрація’’.
За результатами комплексного заліку п’яти видів програми спартакіади загальнокомандне перше місце здобула команда ’’Газове господарство’’, срібними призерами змагань стали спортсмени з районного відділу управління внутрішніх справ, бронзу виборов колектив з райдержадміністрації, четвертими цього року стали працівники центральної районної лікарні.
Найприємнішим моментом того дня стало нагородження переможців та призерів змагань. Кубок, медалі та грамоти з рук заступника голови райдержадміністрації Коваленка О.В. та начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Тимошенко Г.М. отримали переможець та призери цьогорічної спартакіади.
Захід відбувся за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.
Організатори змагань бажають всім учасникам спортивного свята здоров’я, довголіття та благополуччя.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1182 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©