П`ятниця, 29-Березня-2024, 14:34| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Листопад » 12 » У Плисках відбувся Кубок області з футболу серед ветеранів
11:05
У Плисках відбувся Кубок області з футболу серед ветеранів
10 листопада на штучному газоні стадіону ФК «Єдність» с. Плиски відбувся розіграш Кубка Чернігівської області з футболу серед ветеранів (вік гравців 45 р. і старше).
Змагання організовані відділом у справах молоді та спорту Борзнянської райдержадміністрації, районною федерацією футболу та Чернігівською обласною федерацією футболу.
На попередньому етапі змагань 6 команд ( «Десна» Чернігів, «Темп-Ветеран» Борзна, «Ветеран» Ніжин, «Благовіст» Ніжин, «Ветеран» Корюківка, «Ветеран» Борзна ) провели одноколові турніри у двох підгрупах за скороченим часом гри.
В першій підгрупі успішно виступили борзнянці, які спочатку з рахунком 1-0 перемогли суперників із «Благовіста», а потім 4-1 ветеранів Корюківки і зайняли в підсумку 1 місце. Нічия з рахунком 3-3 між «Благовістом» і командою Корюківки на друге місце вивела ніжинських футболістів.
В другій підгрупі точилася більш запекла боротьба. Прилучани перемогли команду Ніжина з рахунком 2-0, а в наступній грі розійшлися миром з «Десною» 2-2. В заключній грі «Десні», щоб зайняти перше місце, потрібна була перемога над командою Ніжина з потрібним рахунком і вона її здобула. Отож знову повторився минулорічний фінал між командами Чернігова і Борзни. Борзнянці показали досить непоганий футбол, провівши гру на рівних з досвідченим і іменитим суперником, але все ж таки поступилися з рахунком 2-0.
Почесний кубок другий рік поспіль вибороли ветерани чернігівської Десни. «Срібні» медалі в борзнянців, а «бронзові» нагороди в ніжинського «Благовіста», який у грі за третє місце з рахунком 1-0 здолав команду із Прилук. Призи кращим гравцям турніру отримали Валерій Шевченко (Борзна), Валерій Іценко, Євгеній Люткевич ( обоє Ніжин ), Михайло Дуденко ( Корюківка ), Юрій Овчаренко ( Прилуки ), Сергій Антонов ( Чернігів ).
Нагороди переможцям і призерам змагань вручили начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко та головний суддя змагань Сергій Ткаченко м.Чернігів.
Після змагань всіх його учасників було забезпечено гарячим харчуванням.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1619 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©