Четвер, 28-Березня-2024, 16:08| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Травень » 6 » У Корюківському районі відкрито новий футбольний сезон
08:54
У Корюківському районі відкрито новий футбольний сезон
5 травня в Корюківці відкрито футбольний сезон традиційним розіграшем Кубку Перемоги, який присвячений 67-ій річниці Дня Перемоги та Року спорту і здорового способу життя в Україні.
За Кубок повинні були змагатися 4 кращі команди сезону 2011 року, але в сотанню хвилину холминське «Полісся» відмовилося від претензій на Кубок і тому для участі була запрошена сахутівська команда «Промінь», яка в першості посіла 5 місце.
Приємним моментом урочистої частини відкриття змагання стало вручення корюківським міським головою Матюхою І.В. новенької форми футболістам «Фортуни», яка грає за підтримки міської ради.
В результаті жеребкування визначилися дві півфінальні пари: «Фортуна» (Корюківська міська рада) – «Промінь» (с.Сахутівка) та «Відродження» (Молодіжна збірна м.Корюківки) – «Ветеран» (ПАТ «Слов’янські шпалери - КФТП»).
В першій парі з рахунком 2:0 переконливо перемогла «Фортуна», а в другій за результатами пенальті перемогло «Відродження». Отож у боротьбі за третю сходинку п’єдесталу зустрілися «Ветеран» та «Промінь». Сахутівці заявили про себе досить впевнено, що дало їм можливість обіграти досвідчений «Ветеран» з рахунком 2:1.
Зрозуміло, що основна інтрига розгорталася під час фінальної зустрічі двох кращих команд району «Фортуни» та «Відродження». Цей матч був дуже цікавим, адже по силі та рівню підготовки команди досить близькі, що примусило вболівальників, яких до речі зібралося на стадіоні чимало, напружено спостерігати за грою до останнього свистка. Долю Кубка вирішала остання хвилина матчу, на якій і провели футболісти «Фортуни» свій останній «фартовий» м’яч. Отож, «Фортуна» другий рік поспіль володарка Кубка Перемоги. А команда «Відродження» ще раз підтвердила свій рівень і стала другою. Це гарний початок нового сезону!
За результатами змагання були визначені кращі гравці розіграшу Кубка Перемоги в чотирьох номінаціях. Кращим воротарем визнано Кугука Валерія («Ветеран»), кращим захисником - Тунду Владислава («Фортуна»), кращим нападаючим – Кугука Сергія («Відродження»), кращим бомбардиром – Жудіка Артема («Фортуна»).
Футболісти «Фортуни» отримали кубок та медалі. Крім цього всі команди-учасниці нагороджені дипломами та грошовими винагородами, а кращі гравці цінними подарунками.
Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та районна рада ВФСТ «Колос» дякують адміністрації ПАТ «Слов’янські шпалери -КФТП» за наданий стадіон та особисто Бондаренку В.М. за підготовку футбольного поля та забезпечення компетентного суддівства.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1189 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©