Субота, 20-Квітня-2024, 09:13| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Вересень » 16 » У Чернігові відзначили День фізичної культури і спорту та провели Всеукраїнський олімпійський урок
09:53
У Чернігові відзначили День фізичної культури і спорту та провели Всеукраїнський олімпійський урок
Щорічно, в другу суботу вересня на підставі Указу Президента, в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. У чернігівському Центральному парку культури і відпочинку зібралося чимало спортсменів та гостей.

Розпочався захід урочистим маршем ветеранів спорту Чернігівщини. Очолив парад майстер спорту СРСР, заслужений тренер України, Почесний працівник фізичної культури і спорту Петро Лобас.

Олімпійський вогонь ніс Митрофанов Дмитро – МСУМК з боксу, призер чемпіонату Європи, переможець Всесвітньої універсіади, багаторазовий чемпіон України, учасник літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро.

Державний прапор України несла Єфименко Єлизавета – КМСУ з художньої гімнастики, чемпіонка України в групових вправах, багаторазова переможниця та призерка міжнародних та Всеукраїнських турнірів.

Прапор Національного олімпійського комітету України несли: Коробка Ольга - ЗМС України з важкої атлетики, учасниця літніх Олімпійських ігор, чемпіонка Європи, неодноразова призерка чемпіонатів Світу, Бібік Ольга – МСУМК з легкої атлетики, учасниця літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, срібна призерка Європейського юнацького фестивалю, бронзова призерка чемпіонату Європи у приміщенні, бронзова призерка командного чемпіонату Європи, чемпіонка України, Смаль Наталія – МСУМК з дзюдо, учасниця літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, дворазова бронзова призерка чемпіонату Європи, багаторазова переможниця та призерка Кубків світу та чемпіонатів України, Буйок Марія – МСУМК з дзюдо, чемпіонка Європи з дзюдо серед молоді, призерка Кубків світу, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів України.

На відкритті заходу були присутні: начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту чернігівської міськради Андрій Дериземля та директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ода, перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, яка зачитала вітання зі святом Президента НОК України, олімпійського чемпіона Сергія Бубки.

Потім відзначили визначних спортсменів, тренерів і вручили їм грамоти та квіти.

Під завзяту музику присутні виконали традиційну зарядку.
Спортивні школи зайняли свої локації на території парку і влаштували показові виступи в різних видах спорту.

Цього року гості заходу могли спробувати себе у різних видах спорту і, пройшовши 10 локацій, гарантовано отримали подарунки від Відділення НОК України в Чернігівській області.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 531 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©