Четвер, 28-Березня-2024, 23:32| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Вересень » 16 » У Чернігові відсвяткували День фізичної культури та спорту
12:28
У Чернігові відсвяткували День фізичної культури та спорту
Чисельна армія фізкультурників та спортсменів Чернігівщини 13 вересня вийшла на Красну площу міста, щоб відзначити старт унікальної акції Національного олімпійського комітету України – Всеукраїнський Олімпійський урок та відсвяткувати День фізичної культури і спорту.
Захід розпочався Парадом спортсменів. Такої кількості спортсменів присутніх разом, головна площа міста давно не пам'ятає. Урочистим маршем, разом з ветеранами спорту Чернігівщини, на площу вийшли і зовсім юні спортсмени. Факел символічного олімпійського вогню виніс майстер спорту міжнародного класу з боксу, призер чемпіонату Європи та багаторазовий переможець міжнародних змагань, чемпіон Всесвітньої Універсіади у Казані Дмитро Митрофанов. Прапор НОК України винесли: заслужений майстер спорту з важкої атлетики, срібна призерка Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів світу і Європи Ольга Коробка, заслужений майстер спорту України з біатлону, учасниця трьох Олімпійських ігор, багаторазова призерка чемпіонатів світу та чемпіонка Європи з біатлону Оксана Хвостенко; фіналістка ХХІІ Дефлімпійських ігор 2012 року, призерка міжнародних змагань з плавання серед спортсменів з вадами слуху Катерина Авраменко; майстер спорту міжнародного класу з боротьби дзюдо, призерка чемпіонатів світу та Європи Марія Буйок.
Серед присутніх - видатні тренери. Серед них заслужені тренери України Магеррамов В., Лисенко М., ЛадисєвА., Сидоренко Ю., Кужельний А., організатори, фахівці та вихованці спортивних шкіл, які представляли ШВСМ, обласні організації ФСТ "Колос", "Динамо", "Україна", "Спартак", обласний центр "Інваспорт", обласне управління фізичного виховання і спорту КФВіС Міністерства освіти і науки України.
Звичайно, цього дня головна увага — ветеранам, які в різні роки прославляли наш край на міжнародних спортивних аренах. Для них — це справжнє свято. Зустрічі, обійми, спогади.
Учасників параду привітали обласні і міські спортивні керівники. Кращі з них відмічені винагородами, а ветеранам спорту вручили квіти. Прикрасою свята став виступ юних барабанщиц Палацу художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Чернігівської міської ради, показові виступи юних гімнасток, вихованок обласної КДЮСШ управління освіти і науки Чернігівської ОДА (тренер Федосенко О.,В.), представників обласної школи ФСТ «Колос» під керівництвом тренерів Єрмілова Ю.С. (кікбоксинг) та Корця А.О. (бокс).
До параду приєдналися учасники вело естафети «Спорт для всіх єднає Україну».
Більше 700 фізкультурників та спортсменів почесною ходою пройшли центральними вулицями міста до Міського Палацу культури, де на учасників параду чекали огляд виставки та святковий концерт.
І хочеться, щоб молоде покоління нинішніх спортсменів гідно прийняло естафету від ветеранів і прославляло Чернігівщину високими спортивними досягненнями. Олімпійський урок стартував. Захід завітає у кожний район області, об'єднавши усіх громадян навколо вічних олімпійських цінностей.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1281 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©