Неділя, 28-Квітня-2024, 21:10| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Червень » 24 » У Чернігові відбувся відкритий чемпіонат міста з пляжного волейболу
11:46
У Чернігові відбувся відкритий чемпіонат міста з пляжного волейболу
З 20 по 22 червня на спортивній базі для пляжних видів спорту «Переправа» пройшов Відкритий чемпіонат міста Чернігова з волейболу пляжного серед чоловічих та жіночих команд, присвячений Олімпійському дню.
Даний захід вже традиційно підтримується благодійним фондом імені двічі Героя Радянського Союзу Олександра Молодчого, почесним головою якого є депутат міської ради Олександр Шкурат.
18 чоловічих та 12 жіночих команд заявилися на традиційний турнір, щоб позмагатися за титули чемпіонів та чемпіонок міста Чернігова. До чернігівських волейболістів вгості завітали команди з міст Києва, Коропа, Прилук та Городні. Відкритя турніру відбулося 21червня, саме в цей день увесь спортивний світ святкував «Олімпійський день» (день заснування МОК – 23 червня 1894). Привітали зі святом здоров'я та спорту волейболістів- пляжників голова ЧОО НОК України Заслужений майстер спорту України, учасниця трьох зимових Олімпійських Ігор Ніна Лемеш, яка зазначила, що на Лондонській Олімпіаді пляжний волейбол став самим відвідуваним заходом в Олімпійській програмі, побажала всім гарного настрою та волі до перемоги. Голова Чернігівської міської федерації волейболу Дмитро Пиріжок, представники обласної організації ФСТ "Динамо" Сергій Слісаренко та Анатолій Настоящий побажали учасникам та глядачам цікавих ігор, а тим хто не пройде до фінальної стадії незабувати, що головне - це участь.
Найважчим для учасників та організаторів видався суботній ігровий день на протязі якого жіночі та чоловічі дуети зіграли більше 30 ігор.
За призи від обласного осередку НОК, благодійного фонду ім. О.Молодчого, магазину "Поліський мед", обласної організації ФСТ "Динамо", кінотеатру 7D CINEMA, фітнесклубу "Кислород" мали змогу позмагатися не тільки учасники турніру, а й найпалкіші вболівальники, бо навіть у найменших паузах між іграми організаторам вдавалося проводити конкурси на влучнісь подачі та змагання з дартсу, і погода цьому тільки сприяла. У фінальну четвірку чоловічих дуетів пробилися команди "Динамо" (Володимир Веселий/ Олександр Бут), "Освіта" (Роман Носко/ Олексій Прохоренко), "Адміністрація" (Олександр Кліменок/ Володимир Леоненко) та ДЮСШ "Чернігів" (Денис Копич/ Богдан Татаренко). Призові місця розподілилися таким чином: 1 м. - ДЮСШ "Чернігів", 2м. - "Адміністрація", 3 м. - "Динамо". Жіночі пари: 1 місце - Анастасія Ткаченко/ Євгенія Задніпровська ("Спарта"), 2 місце - Анастасія Лисенко / Анна Ковальчук (ДЮСШ "Чернігів"), 3 місце - Олена Прокопенко/ Юлія Ворона.
Вітаємо переможців і призерів, а також всіх учасників та вболівальників із вдалим заходом!
Пресслужба Чернігівської міської федерації волейболу



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1492 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©