Четвер, 25-Квітня-2024, 09:23| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Травень » 4 » У Чернігові відбувся традиційний "Бал чемпіонів"
12:32
У Чернігові відбувся традиційний "Бал чемпіонів"
Відділом з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно із Чернігівським обласним осередком НОК України 03 травня 2012 року в приміщенні Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка був проведений традиційний "Бал чемпіонів".
На цей раз він був присвячений року спорту та здоровому способу життя і церемонії урочистого вшанування кращих спортсменів, тренерів та організацій Чернігівської області за підсумками 2011 року.
В залі театру зібрався майже увесь цвіт олімпійської та спортивної слави Чернігівщини, а також почесні гості, серед яких і були голова Чернігівської облдержадміністрації, член НОК України, голова обласного осередку НОК України Володимир Миколайович Хоменко, голова Чернігівської обласної ради Анатолій Іванович Мельник, Чернігівський міський голова Олександр Володимирович Соколов, представники всіх районів та міст Ніжина, Прилук та Чернігова.
Нагородження переможців відбувалося в атмосфері яскравого концерту, протягом якого своїми виступами присутніх вітали артисти театру, танцювальні колективи міста, юні гімнастки . Думається, це свято спорту і краси запам`ятається всім присутнім надовго.
Переможцями в номінаціях стали:
Кращі спортсмени:
- Олена КОСТЕВИЧ. Заслужений майстер спорту України з кульової стрільби, олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу та Європи. Тренується у Заслуженого тренера України Чередінова Ігоря Борисовича.
- Андрій ДЕРИЗЕМЛЯ. Заслужений майстер спорту України з біатлону. Бронзовий призер чемпіонату світу, багаторазовий чемпіон Європи, переможець та призер етапів Кубку світу, Всесвітньої універсіади, учасник трьох зимових Олімпійських ігор. Тренується у Заслуженого тренера України Зоца Миколи Миколайовича в Чернігівській школі вищої спортивної майстерності, представляє спортивні товариства "Україна" і "Динамо";
- Артем ПРИМА. Майстер спорту міжнародного класу з біатлону. Чемпіон та багаторазовий призер чемпіонатів Європи, Всесвітньої універсіади та етапів Кубку світу.
Вихованець Заслуженого тренера України Ворчака Олександра Васильовича, тренується в школі вищого спортивного майстерності, представляє спортивне товариство "Україна".
- Сергій СЕМЕНОВ. Заслужений майстер спорту України з біатлону. Бронзовий призер чемпіонату світу, призер чемпіонатів Європи, етапу Кубку світу, Всесвітньої універсіади, учасник зимових Олімпійських ігор у Ванкувері. Тренується у Заслужених тренерів України Ворчака Олександра Васильовича та свого батька - Семенова Олександра Володимировича в спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву з лижного спорту, представляє спортивне товариство "Україна".
- Наталія СМАЛЬ. Майстер спорту міжнародного класу з боротьби дзюдо. Багаторазова чемпіонка та призерка етапів Кубку світу. Учасниця літніх Олімпійських ігор в Пекіні.Вихованка Заслуженого тренера України Маркіна Анатолія Миколайовича, тренується в школі вищого спортивного майстерності, представляє спортивні товариства "Україна" та "Збройні сили".
- Аліна БОЙКОВА. Заслужений майстер спорту України. Чемпіонка і призерка чемпіонатів світу та Європи з боротьби сумо, переможниця та призерка чемпіонатів Європи з боротьби самбо. Багаторазова чемпіонка Всесвітніх та Європейських ігор з боротьби сумо. Тренується у Заслуженого тренера України Маркіна Анатолія Миколайовича в Чернігівській школі вищої спортивної майстерності". Представляє спортивні товариства "Україна" та "Збройні сили";
- Віктор КУЗЬМЕНКО. Майстер спорту міжнародного класу з кікбоксингу, багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів світу та Європи. Вихованець Заслужених тренерів України Єрмілова Юрія Сергійовича та Кужельного Андрія Володимировича. Представник спортивного товариства "Колос".
- Сергій ЛИСЮК. Заслужений майстер спорту України з кікбоксингу. Багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів світу та Європи.юТренується у Заслуженого тренера України Сидоренка Юрія Віталійовича, представляє спортивне товариство “Спартак”.
- Галина АВРАМЕНКО. Заслужений майстер спорту України з кульової стрільби. Чемпіонка та призерка чемпіонатів світу і Європи. Багаторазова рекордсменка світу та Європи.
- Роман ВЛАСЕНКО. Заслужений майстер спорту України з кікбоксингу, багаторазовий чемпіон світу та Європи. Тренується у Заслуженого тренера України Кужельного Андрія Володимировича. Представник фізкультурно-спортивного товариства "Колос";
- Денис БИСТРЕВСЬКИЙ. Заслужений майстер спорту України з плавання. Срібний та бронзовий призер Дефлімпійських ігор, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів світу і Європи серед спортсменів з вадами слуху.
- Юрій НАДТОЧІЙ. Заслужений майстер спорту України з футзалу. Срібний призер Всесвітніх ігор серед спортсменів з вадами зору. Тренується у Заслуженого тренера України Бегояна Анатолія Татевосовича в регіональному центрі "Інваспорт".
- Роберт ТРЕМБА. Майстер спорту України з футзалу. Срібний призер Всесвітніх ігор сліпих серед спортсменів з вадами зору. Тренується у Заслуженого тренера України Бегояна Анатолія Татевосовича в регіональному центрі "Інваспорт".
Кращі тренери:
- Микола Миколайович ЗОЦ. Заслужений тренер України з біатлону, старший тренер–викладач Чернігівської школи вищої спортивної майстерності та спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з лижного спорту. Більшість провідних біатлоністів області, України – його вихованці.
- Олександр Васильович ВОРЧАК. Заслужений тренер України з біатлону, старший тренер–викладач Чернігівської школи вищої спортивної майстерності та спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з лижного спорту. Серед його вихованців - майстри спорту міжнародного класу, призери чемпіонатів світу та Європи.
- Анатолій Миколайович МАРКІН. Заслужений тренер України з боротьби дзюдо, самбо та сумо, старший тренер-викладач Чернігівської школи вищої спортивної майстерності. Кращі його вихованки: Заслужений майстер спорту України Аліна Бойкова, майстри спорту міжнародного класу Наталія Смаль, Луїза Гайнутдінова, Буйок Марія та Оксана Діденко;
- Ігор Борисович ЧЕРЕДІНОВ. Заслужений тренер України з кульової стрільби, старший тренер–викладач Чернігівської школи вищої спортивної майстерності та обласної дитячо-юнацької спортивної школи "Колос". Краща його вихованка - олімпійська чемпіонка Олена Костевич
- Сергій Валентинович САПРОНОВ. Тренер-викладач з футболу Чернігівської школи вищої спортивної майстерності з ігрових видів спорту, головний тренер жіночої футбольної команди "Легенда – ШВСМ" - чемпіона України та срібного призера Кубку України 2010 року. Під його керівництвом виховано 11 майстрів спорту України, підготовлено 9 гравців національної жіночої збірної команди України;
- Сергій Васильович КОЗИР. Старший тренер–викладач з рукопашного бою, кікбоксингу і військово-спортивного багатоборства комплексної дитячо-юнацької спортивної школи спортивного товариства “Спартак”. Його кращі вихованці: майстри спорту міжнародного класу Турал Сафаров, Віталій Чаровий, Дмитро Петрик;
- Андрій Володимирович КУЖЕЛЬНИЙ. Заслужений тренер України, старший тренер–викладач з кікбоксингу обласної дитячо-юнацької спортивної школи спортивного товариства "Колос”. Його кращий вихованець - Заслужений майстер спорту України Роман Власенко;
- Юрій Сергійович ЄРМІЛОВ. Заслужений тренер України, тренер–викладач з кікбоксингу обласної дитячо-юнацької спортивної школи спортивного товариства "Колос". Його кращий вихованець: чемпіонка та призерка чемпіонату світу Світлана Новопашен.
- Галина Нінелівна НАЗАРЕНКО. Заслужений тренер України з кульової стрільби, старший тренер–викладач Чернігівської школи вищої спортивної майстерності.
- Юрій Віталійович СИДОРЕНКО - Заслужений тренер України з кікбоксингу, старший тренер–викладач комплексної дитячо-юнацької спортивної школи спортивного товариства “Спартак”. Його кращі вихованці: Заслужений майстер спорту України Сергій Лисюк та майстер спорту міжнародного класу Наталія Афіногенова;
- Дмитро Анатолійович ГУНЬКО. Заслужений тренер України, тренер-викладач з плавання дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів і збірної команди України, працює зі спортсменами з вадами слуху.
- Анатолій Татевосович БЕГОЯН. Заслужений тренер України з футзалу. Тренер-викладач регіонального центру "Інваспорт", працює зі спортсменами з вадами зору.Його кращі вихованці: Заслужений майстер спорту України Юрій Надточій та Роберт Тремба.
- Айвар Валерійович ЛАДИСЄВ. Заслужений тренер України, тренер-викладач з футболу дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів, працює зі спортсменами з наслідками дитячо-церебрального паралічу. Кращий його вихованець – Заслужений майстер спорту України, багаторазовий чемпіон Параолімпійських ігор Сергій Вакуленко.
Кращий спортивний клуб – ФК «Єдність».
Кращий спортивний команда Чернігівщини - "Легенда-ШВСМ" (м. Чернігів)
Краще спортивне товариство - Обласна організація ФСТ "Україна".
Краща спортивна школа - СДЮШОР з лижного спорту.
Кращий ветеран спорту – Станіслав Крот. який двічі ставав чемпіоном Європи з плавання, при цьому встановив рекорд світу.
Переможці та призери VI літніх спортивних ігор молоді Чернігівщини (серед районів та міст області):
- по першій групі: м. Чернігів, м. Ніжин та м. Прилуки.
- по другій групі: Бобровицький р-н, Прилуцький р-н та Щорськиий райони.
- по третій групі: Городнянський, Коропський та Ічнянський райони.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1492 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©