Неділя, 08-Вересня-2024, 03:04| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2024 » Липень » 23 » «The Will to Win: воїни спорту» — відбулося відкриття виставки у Національному музеї історії України у Другій Світовій війні.
08:41
«The Will to Win: воїни спорту» — відбулося відкриття виставки у Національному музеї історії України у Другій Світовій війні.
«The Will to Win: воїни спорту» — під такою назвою відбулося відкриття виставки у Національному музеї історії України у Другій Світовій війні . На виставці представлені промовисті докази, що свідчать, як російський агресор, не дотримуючись правил ведення війни, нищить спортивну інфраструктуру, а саме олімпійські навчально-спортивні центри, спеціалізовані дитячо-юнацькі спортивні школи, стадіони, де тренувалися майбутні чемпіони з Київської та Чернігівської областей. На виставці представлені артефакти, які висвітлюють історію олімпійського руху в Україні від часів відродження Олімпійських ігор наприкінці ХІХ ст. до сьогодення. Чільне місце у виставці відведено пам’ятній дошці, на якій викарбувані імені усіх тренерів та спортсменів, які віддали своє життя за Україну у війні проти росії. Окремий розділ виставки — «The Will to Win: воїни спорту» зі світлинами фотографа Миколи Синельникова, що свідчать про непереможний дух українських спортсменів, які готувалися до головних стартів чотириріччя всупереч усім спробам російських військ знищити інфраструктуру, зокрема спортивну. Участь України в Іграх цьогоріч — це потужний меседж світовій спільноті, що наш народ бореться і здатен перемагати. Експозиція приурочена участі України в Іграх XXXIII Олімпіади 2024 року в м. Париж. Виставка відбувається за підтримки Офісу Президента та у співпраці музею з Національним олімпійським комітетом України. Запрошуємо усіх киян та гостей міста відвідати експозицію за адресою м. Київ, вул. Лаврська, 27. Виставка триватиме упродовж двох місяців.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Оголошення | Переглядів: 40 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Липень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©