Вівторок, 23-Квітня-2024, 09:52| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Лютий » 6 » Свято гандболу в Ніжині
12:21
Свято гандболу в Ніжині
02 лютого в спортивному залі Ніжинського агротехнічного інституту за ініціативи відділу з питань фізичної культури та спорту відбувся кубок міста з гандболу серед чоловічих команд, який в останній раз проводився у 80-х роках.
На урочистому відкритті змагань заступник міського голови О.Г. Баранков привітав всіх учасників змагань та розповів цікаві історичні факти з життя гандболу в м. Ніжині Також привітати гравців прийшли дівчатка з естрадно-гімнастичної студії „Ефект” при СК „Легіонер” на чолі зі своїм художнім керівником О. Московська-Осипенко, які подарували незабутній спортивний танок.
У турнірі взяло участь 5 команд: збірна команда райдержадміністрації, команда викладачей НАТІ, збірна команда студентів НАТІ, збірна команда викладачів фізичного виховання ЗОШ міста команда „Освіта” та команда „ТЕМП”. Турнір проходив по коловій системі. Всі ігри були емоційні та безкомпромісні, адже для кожної команди було принципово перемогти у першому турнірі з гандболу з часів СРСР. Але в кожному змагання є переможці та переможені. Незважаючи на чудову гру голови райдержадміністрації В.Л. Другакова та голови районної ради О.В. Бузуна команда райдержадміністрації посіла 5 місце. На четвертій сходинці опинилися юні та недосвідчені студенти НАТІ. Бронзові нагороди виборола найстарша та найдосвідченіша команда „Освіта”. Срібло здобули хазяйка залу збірна команда викладачей НАТІ. А переможцем першого кубку з гандболу м. Ніжина стала збірна команда любителів ігрових видів спорту на чолі з капітаном П.В.Глушком команда „ТЕМП”, яка не програла жодної зустрічі, а всі ігри виграла з перевагою більше 10 очок.
Кращим гравцем турніру було признано голкіпера команди „Освіта” Валерій Зінченко.
Всім призерам та переможцям заступник міського голови О.Г. Баранков вручив пам’ятні медалі та грамоти, а команді „ТЕМП” – перший кубок з гандболу м. Ніжина за часів незалежності України.
Відділ з питань фізичної культури та спорту дякує кафедрі фізичного виховання НАТІ за допомогу в організації та проведення кубку міста з гандболу.
На фото переможці кубку міста з гандболу команда „ТЕМП” : П. Глушко, С. Рубан, О. Мироненко, С. Штепура, В. Грицан, О. Трохименко, Ю. Багмут, С. Палівода, С. Півень.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1238 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©