Четвер, 28-Березня-2024, 12:32| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Травень » 30 » Спортсмени-учасники Міжнародного форуму атлетів висловили повну підтримку Токіо-2020
22:13
Спортсмени-учасники Міжнародного форуму атлетів висловили повну підтримку Токіо-2020
Члени комісій спортсменів з 199 національних олімпійських комітетів, всіх федерацій літніх і зимових олімпійських видів спорту, Всесвітнього антидопінгового агентства, Міжнародного паралімпійського комітету, всіх організаційних комітетів Олімпійських ігор і Континентальних асоціацій НОК, а також представники Всесвітньої асоціації олімпійців і члени різних національних асоціацій олімпійців взяли участь у 10-му Міжнародному форумі атлетів, що проходив онлайн.

Нагадаємо, у перший день зібрання основна увага приділялася добробуту і підтримці спортсменів, а також учасники торкнулися тем психічного здоров'я і захисту.

Обговорення Олімпійських ігор в Токіо-2020 і зимових Олімпійських ігор в Пекіні-2022 були основними подіями другого дня, на додаток до спеціальної сесії питань і відповідей з президентом МОК Томасом Бахом.

Під час другого дня багато спортсменів поділилися своїм хвилюванням і впевненістю в Олімпійських іграх в Токіо-2020. Відмічаючи успішне проведення відбіркових змагань, які відбулися протягом останніх кількох місяців, атлети також висловили свою прихильність дотриманню заходів, викладених в посібнику щодо забезпечення проведення безпечних Олімпійських ігор.

Крім того, учасники підкреслили важливість активного обміну інформацією між собою як гарантії, що всі спортсмени мають найсвіжішу інформацію і чітке розуміння домовленостей, що діятимуть в Токіо.

Напередодні старту Форуму були проведені спеціальні секції для комісій спортсменів з кожного з п'яти континентів, щоб обговорити ефективне представництво спортсменів і розширення їх прав та можливостей, на додаток до секційних сесій, присвячених антидопінгу, Олімпійським іграм та рекомендаціям Олімпійського порядку денного 2020+5. Відповідно до рекомендацій Олімпійського порядку денного 2020+5 учасники 10-го Міжнародного форуму спортсменів підкреслили наступні моменти.

- МОКу потрібно активізувати свої зусилля щодо забезпечення того, щоб всі НОК і міжнародні федерації підтримували свої Комісії атлетів, щоб вони могли ефективно виконувати свою роль представників спортсменів.

- Всі НОК і міжнародні федерації повинні прийняти та реалізувати Декларацію про права та обов'язки спортсменів.

- Всі НОК і міжнародні федерації повинні зробити свої потоки фінансування прозорими для зацікавлених сторін і чітко повідомляти про різноманітну пряму та непряму підтримку, яку вони пропонують спортсменам.

- Комісія атлетів МОК разом з робочою групою по психічному здоров'ю повинна розробити тренінги для комісій атлетів, щоб підготувати їх, оскільки вони прагнуть краще підтримувати і направляти спортсменів у важкий час.

«Разом ми можемо мати величезне значення для наших спортсменів. Нам потрібно знати, що ми #StrongerTogether. Ми досягнемо більшого за рахунок конструктивного вкладу та діалогу з усією нашою спортивною спільнотою і зацікавленими сторонами в олімпійському русі» - наголосила Кірсті Ковентрі, голова комісії атлетів МОК.

«Як ми знаємо, світ постійно змінюється, а це означає, що потреби спортсменів змінюються - це те, що надихнуло Олімпійський порядок денний 2020 року. Завдяки запуску Олімпійського порядку денного 2020+5 рекомендації спортсменів будуть враховувати цю мінливу ситуацію за допомогою ряду конкретних і значимих дій. Останнім часом ми спостерігаємо зростання деяких універсальних потреб, і багато з них були посилені COVID-19. Якими б складними не здавалися обставини прямо зараз, якщо ми винесемо правильні уроки, ми зможемо скористатися можливостями, які пропонують нам ці виклики», - підсумувала вона.


За інформацією: http://noc-ukr.org/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 310 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©