Неділя, 28-Квітня-2024, 12:38| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Січень » 7 » Спортивні події Срібнянщини
13:59
Спортивні події Срібнянщини
Минулий святковий тиждень виявився в Срібнянському районі багатим на спортивні події.
5 січня в приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості відбулись змагання з шашок, серед учнів Срібнянської загальноосвітньої школи. Турнір проводився за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Срібнянської райдержадміністрації.
Учасників змагань привітав Срібнянський селищний голова О.П. Куделя. В турнірі приймали участь 10 найкращих шашкістів, які і визначали переможців та призерів змагань. Зустрічі відбувались за круговою схемою проведення змагань.
За результатами шести поєдинків серед дівчат переможне перше місце посіла Куліш Жана, друге місце в Леонтьевої Аліни, третє призове місце здобула Ковалевська Аліна. Серед шести учасників чоловічого колективу незаперечним лідером з самого початку виявився Куліш Євген який, посів першу сходинку в турнірі, друге місце в Калімана Анатолія, третє в Оніщенка Віталія.
Переможці та призери по завершені змагань отримали медалі та призи від організаторів турніру.
Головною подією того тижня виявився традиційний волейбольний турнір на Кубок селищного голови. Змагання розпочалися з вітань головного організатора спортивного свята, Срібнянського селищного голови О.П.Куделі.
Напевно чоловіча половина людства погодиться, що основною окрасою таких змагань є саме жіночі поєдинки. Через їх безкомпромісну та відчайдушну боротьбу, незламну волю до перемоги та командний дух учасниць. Першими на майданчик вийшли жіночі волейбольні команди Школа (Срібне) та багаторазові переможниці районних змагань команда з с.Гурбинці. Незважаючи на досвіченість гурбинчанок , дівчата з школи змогли перебороти свої хвилювання, та на радість місцевої публіки перемогли суперниць. В результаті Кубок дістався молодій та перспективній команді Срібнянської загальноосвітньої школи, ІІ призове місце в колективу с.Гурбинці, третіми стали волейболістки з студентської збірної команда «Цукерочки».
Не менш драматичною стала боротьба серед чоловіків. За звання кращої волейбольної команди змагалися колективи з : с.Гриціївка, с.Гурбинці, с.Поділ, смт.Дігтярі, смт.Срібне, та команда Срібнянської школи.
Вже вдруге за історію проведення цих змагань команда Срібнянської селищної ради за підтримки своїх вболівальників здобула перше місце та кубок переможця змагань , друге місце зайняли гості з с.Гурбинці, третіми стали молоді волейболісти з смт.Дігтярі.
По закінченню змагань, учасників турніру привітали та вручили нагороди заступник голови Срібнянської районної державної адміністрації О.В.Коваленко та Срібнянський селищний голова О.П.Куделя.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 950 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©