Субота, 20-Квітня-2024, 07:20| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Січень » 24 » Спортивні новини Козелеччини
12:31
Спортивні новини Козелеччини
На Водохреще понад двохсот військових 169-го навчального центру Сухопутних Військ Збройних Сил України, що базується у селищі Десна на Козелеччині, урочисто відсвяткували релігійне свято.
У селі Виповзів Козелецького району, в затоці річки Десна, військовослужбовці навчального центру та мешканці селища Десна стрибали в крижану ополонку, чим продемонстрували новобранцям «навчального центру», як потрібно загартовувати своє тіло та дух.
Суботнього ранку засніжену Десну військові перетворили на справжній Йордан: вирізали у кризі хреста та зробили настил з сухої соломи – аби убезпечити підхід до води – та показали приклад, як втілити притчу на вустах у життя.
Настоятель місцевого храму отець Ярослав освятив воду і благословив присутніх.
Першим вступив у річку начальник навчального центру полковник Ігор Іванович Танцюра. Далі, вслід за командиром, пірнули у святу воду командири всіх військових частин «Десни» та решта бажаючих військовослужбовців і мешканців Десни..
- В здоровому тілі – здоровий дух, - повторив народну приказку Ігор Танцюра. – Я вважаю, що у такий спосіб ми подаємо приклад усім воїнам навчального центру, і показуємо, як треба загартовувати свій організм. Разом з тим прийде і гартування духу!
Окрім екстремального купання у прохолодній воді на березі Десни працювала польова армійська кухня: усі бажаючі куштували гарячий чай та козацький куліш.
Цей захід проводиться другий рік поспіль, - зазначив організатор даного дійства начальник фізичної підготовки і спорту навчального центру капітан Владислав Суспо, який планується проводитись у подальшому з метою шанування релігійних свят, підтримання традицій українського народу та з метою закалювання організму військовослужбовців та членів їх сімей.

18 січня було проведено зональні змагання з шашок серед загальноосвітніх шкіл району. В фінальну частину змагань потрапили 12 команд із шести зон району. Це такі команди загальноосвітніх шкіл як: Деснянської гімназії, Тужарської ЗОШ І-ІІ ст., Остерської гімназії, Євминської ЗОШ І-ІІІ ст., Сираївська ЗОШ І-ІІІ ст., Савинська ЗОШ І-ІІІ ст., Козелецька гімназія, Козелецька ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Лихолітська ЗОШ І-ІІ ст., Білейківська ЗОШ І-ІІІ ст., Вовчківська ЗОШ І-ІІ ст., Новошляхівська ЗОШ І-ІІІ ст.. Всі ці команди 25.01.2013 року в Козелецькій ЗОШ І-ІІІ ст.№3 зустрінуться в фінальній частині турніру, де розіграють місця з 1по 12 та визначать переможців в особистій першості серед юнаків та дівчат а уже 27.01.2013 року з 10-00 в приміщенні районної ради (бібліотеки відділу освіти) відбудеться особиста першість району з шашок серед дорослих.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1295 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©