Субота, 20-Квітня-2024, 00:44| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2011 » Лютий » 15 » Спортивні новини Борзнянського району
15:57
Спортивні новини Борзнянського району
Останні дні видалися багатими на спортивні події в Борзнянському районі. Тут відбулися одразу декілька змагань. Інформацію про них надав начальник відділу у справах молоді та спорту Борзнянської райдержадміністрації, голова районного відділення обласного осередку НОК України Сергій Ващенко.
12 лютого завершилась відкрита першість Борзнянського району з міні-футболу, яка тривала майже місяць. Участь в ній взяли 19 колективів, які були розподілені на дві ліги. Звання чемпіона у напруженій боротьбі виборола борзнянська «Юність». Срібні медалі - в борзнянської «Зміни», а от плисківська «Єдність» на цей раз стала лише третьою. Вищу лігу залишив «Темп-Ветеран», який програв усі поєдинки. Наступного сезону його замінить малозагорівська «Зоря», яка посіла вищу сходинку в першій лізі. Серед призерів також красносільський «Сокіл» та друга команда «Зміни».

12 лютого 2011 року проведено відкриту особисту першість Борзнянського району з настільного тенісу пам'яті В'ячеслава Батрака. В змаганнях взяли участь 12 кращих спортсменів. Переможцем став кандидат в майстри спорту з міста Бахмач Владислав Хоменко. Серед призерів також борзнянці Вадим Бугай і Олександр Бикус.

13 лютого в спортзалі Борзнянської ЗОШ проведено фінальні змагання першості Борзнянського району з волейболу серед чоловічих команд. Із 15-ти команд, що стартували в першості, до фінальної частини пробилися вісім. Звання чемпіона виборов борзнянський «Явір» (КФК ДП «Лісове господарство»). Друге місце - у волейболістів села Сиволож, а третє – села Високого. До речі, «Явір» також став переможцем відкритої першості міста Борзни, що фінішувала нещодавно.

Проведено першість Борзнянського району з міні-футболу серед дівчат 1995 року народження і молодших. У цих традиційних змаганнях взяли участь вісім колективів. Звання чемпіонок вибороли дівчата гімназії ім. П. Куліша (тренери Сергій Іващенко та Сніжана Помігалова), але це і не дивно, адже вони складають кістяк збірної району, що свого часу виграла обласні змагання на призи клубу «Шкіряний м'яч». Друге місце в дівчат Борзнянської ЗОШ-інтернат, а третє - у Прачівської ЗОШ.

14 лютого в переповненому спортивному залі держсільгосптехнікуму відбулася особиста першість Борзнянського району з пауерліфтингу. 27 спортсменів, які пройшли попередній відбір, змагалися в триборстві. Звання чемпіонів у своїх вагових категоріях вибороли: Дмитро Коновал, Сергій Бишок, Микола Матченко, Сергій Дворніченко, Володимир Ворона, Олександр Вакуленко, Євген Савченко, Артем Омельченко, Ярослав Бурмака.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1775 | Додав: ArtemShirokiy | Теги: пауерліфтинг, міні-футбол, теніс, Волейбол, борзна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©