П`ятниця, 29-Березня-2024, 08:51| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
yulia


Головна » 2013 » Лютий » 26 » Спортивні новини Борзнянщини
17:16
Спортивні новини Борзнянщини
В спортивному залі Борзнянської ДЮСШ проведено обласний турнір з міні-футболу «Честь і слава», присвячений друзям-спортсменам, що передчасно пішли із життя.
Це турнір традиційний і проводився вже вдвадцяте. В гості до бознянських ветеранів спорту завітали їх ровесники із Ніжина (дві команди) та Ічні.
Учасників змагань привітали начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Іващенко, помічник-консультант народного депутата України Олега Ляшка Анатолій Хавило, голова районної федерації футболу Володимир Лозицький.
А потім були самі змагання, що пройшли в безкомпромісній спортивні боротьбі. Все вирішувалося в заключному поєдинку, в якому зійшлися господарі майданчика та ветерани ФК «Ніжин». Ніжинці змогли зрівняти рахунок за 7 секунд до завершення гри. Нічия з рахунком 2-2 і принесла їм загальну перемогу в турнірі Борзнянський «Темп-Ветеран» другий. У грі за третє місце ніжинський «Благовіст» переміг команду Ічні з рахунком 6-5
На фото: учасники турніру після завершення змагань.

Майже місяць, за участю шести колективів, тривав чемпіонат Борзнянського району з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги. Перемігши в заключній грі з рахунком 3-1 іванівський «Патріот», свій черговий чемпіонський титул завоював борзнянський «Явір». «Срібні» медалі в іванівського «Патріота», що є значним успіхом для молодої сільської команди. Третє призове місце виборола сиволозька «Всеволож». Останнє місце в турнірній таблиці посіла команда ДЮСШ, яка і залишить вищу лігу. Наступного сезону її замінить борзнянський «Технікум». Волейболісти борзнянського держсільгосптехнікуму вибороли чемпіонське звання в першості серед команд першої ліги, в якій взяли участь 14 колективів.

Проведено особисту першість Борзнянського району з шахів, присвячену Дню Захисника Вітчизни. В цих традиційних змаганнях взяли участь 12 кращих шахістів району. Звання чемпіона виборов Михайло Кравченко із Великої Дочі. Борзнянці Андрій Петренко та Сергій Орла зайняли відповідно друге і третє місця.

Завершилися першості Борзнянського району з баскетболу і волейболу серед юнаків. Серед баскетболістів звання чемпіона виборола збірна команда Комарівського шкільного освітнього округу, а ось серед волейболістів кращими стали юнаки Височанського шкільного освітнього округу.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 980 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©