Субота, 27-Квітня-2024, 01:43| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Лютий » 13 » Спортивні новини Борзнянщини
17:54
Спортивні новини Борзнянщини
Вже стає доброю традицією на Борзнянщині проводити масовий спортивний захід серед школярів « Олімпійське лелеченя». Ось і цього разу на фінальну частину змагань (а напередодні відбулися зональні змагання, де і визначилися фіналісти) прибуло 7 команд.
В спортивний зал вноситься державний Прапор України. Звучить Гімн України. Учасників змагань вітають заступник голови райдержадміністрації Ігор Леусов та начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації, голова РВ НОК України Сергій Іващенко. А потім були самі змагання, які пройшли в безкомпромісній спортивній боротьбі. Про накал боротьби свідчить той факт, що чемпіон визначився лише в заключному шостому конкурсі. Звання переможців другий рік поспіль виборола збірна команда Комарівського освітнього шкільного округу. На другому місця майбутні олімпійці із Гімназії ім.П.Куліша, а трійку кращих замкнули школярі Ядутинського шкільного освітнього округу.
Крім традиційних кубків та дипломів, всі команди учасниці отримали в подарунок спортивний інвентар від обласного осередку НОК України. (на фото: команда –переможець та команди-призери змагань).

Проведено особисту першість Борзнянського району з настільного тенісу, присвяченого пам`яті В`ячеслава Батрака. Звання переможця виборов КМС Владислав Хоменко, що представляв Носелівську територіальну громаду. Вчитель фізичного виховання із Борзни Олег Лазоренко став другим призером, а єдина жінка, яка брала участь в змаганнях нарівні з чоловіками, КМС із Берестовця Оксана Нерослик, виборола «бронзову» медаль.
Паралельно пройшли змагання і серед спортсменів –ветеранів (вік 35 р. і ст.). Переможцем став голова районної федерації з настільного тенісу Микола Нерослик із Берестовця. На другому місці борзнянець Вадим Бугай, третьому- Анатолій Хоменко із Малої Загорівки.

В спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи проведено першість району з міні-футболу серед дівчат 1996 р.народження і молодших.. Цього разу в цих традиційних змаганнях взяли участь 9 команд навчальних закладів району. Змагання пройшли за змішаною системою. У вирішальному поєдинку команда ДЮСШ з рахунком 4-0 перемогла команду Гімназії ім.П.Куліша. Третє місце завоювали дівчата Берестовецької ЗОШ І-ІІІ ст.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1303 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©