Вівторок, 16-Квітня-2024, 18:20| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Лютий » 4 » Спортивні новини Борзнянщини
18:07
Спортивні новини Борзнянщини
Свого часу на районному стадіоні збудували майданчик, який слугував взимку хокейним полем. Але коли востаннє на ньому, знаному більше як «коробка», проходили хокейні баталії не пам`ятають навіть досвідчені вболівальники.
Однак бажання відродити в місті популярну гру втілилося наприкінці минулого року. Спільними зусиллями владних структур, ентузіастів спорту, меценатів майданчик запрацював. Не було дня, щоб лід «простоював». А от 30 січня назавжди увійде в історію розвитку спорту в районі, як день, коли відбувся хокейний матч між командами Борзни та Бахмача.. Подія справді неодинарна, тому подивитися на матч прийшло чимало вболівальників
Одразу було видно, що гості виглядають більш підготовленими. І річ не тільки в амуніції гравців, а в умінні відчувати командну гру. Воно й не дивно, адже а Бахмачі хокей розвивається вже багато років. Борзнянці тільки починають відроджувати гру, тому й поступилися сусідам 2:8.
Наступним кроком в розвитку гри буде створення районної федерації хокею (на фото: учасники товариської гри з хокею між командами Борзни та Бахміча ).

В спортивному залі ДЮСШ проведено розіграш Кубка району з міні-футболу. За регламентом в ньому взяли участь 8 кращих команд за підсумками першості району , що нещодавно завершилася. У вирішальній грі за почесний трофей зійшлися борзнянський «РДУ» та «Зоря-2» із Малої Загорівки. Впевнену перемогу з рахунком 7-2 здобули представники колективу фізкультури райдержустанов, які вперше стали володарями почесного призу.

Завершилася першість міста Борзни з волейболу серед чоловічих команд. Боротьбу за нагороди вели 10 колективів фізкультури. За підсумками змагань звання чемпіона вперше виборов колектив фізичної культури «Будкомунсервіс». КФК «Борзнажитлосервіс» зайняв друге місце, а трійку кращих замкнули волейболісти села Кинашівки, яке розташоване на території міської ради.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1364 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©