Понеділок, 06-Травня-2024, 13:00| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Грудень » 21 » Спортивні новини Борзнянщини
11:57
Спортивні новини Борзнянщини
В районному будинку культури відбулося традиційне, вже дев`ятнадцяте за ліком, спортивне свято-вшанування кращих команд, колективів фізкультури, тренерів, спортсменів, ветеранів спорту за підсумками 2012 року.
Фізкультурний актив району, численних шанувальників спорту вітали перші керівники району та міста. Більше двох годин на сцену почергово піднімалися кращі із кращих в різних спортивних номінаціях, яких тепло вітав переповнений зал.
Медалі, грамоти, кубки, призи і безліч теплих слів-привітань на адресу спортсменів пролунало в цей день. Учасників дійства вітали і місцеві аматори сцени (на фото: ФК «Борзна» - «срібний» призер Чемпіонату області з футболу серед команд першої ліги).

Більше двадцяти років Борзнянську районну федерацію футболу очолював відомий в минулому спортсмен та фізкультурний організатор Микола Іванович Бакун, що трагічно загинув. В пам`ять про нього ветерани футболу (вік гравців - 35 років і старші) Борзнянщини провели турнір. В змаганнях взяли участь 6 команд, які за скороченим часом гри по коловій системі і визначили переможця. Почесний кубок і медалі вибороли гравці борзнянського «Темпу-Ветерану», які нещодавно стали «срібними» призерами чеспіонату області серед ветеранів. Друге місце - у футболістів комарівської «Фортуни», а третє – в петрівського «Аватара». У турнірі також взяли участь команди «Ветеран» Борзна, «Зірка» Носелівка та «Дружба» Сиволож.

Традиційний новорічний районний волейбольний турнір серед дівчат пройшов в спортивному залі Борзнянської ЗОШ. Перемогу в змаганнях святкували дівчата Прачівської загальноосвітньої школи (вчитель Віталій Удовик). Друге місце - у дівчат держсільгосптехнікуму, третє – у Борзнянської ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1375 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©