Середа, 01-Травня-2024, 07:55| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Листопад » 1 » Спортивні новини Борзнянщини
17:49
Спортивні новини Борзнянщини
Для кількох десятків справжніх футбольних уболівальників мінлива осіння погода не стала на заваді, щоб прийти минулої неділі на районний стадіон «Колос», де у вирішальному двобої за кубок «Вістей Борзнянщини» зійшлися дві кращі команди першості – борзнянські «Юність» та «Зміна».
Їхні серця зігрівала віра в перемогу улюбленої команди, адже на шляху до фіналу обидві команди демонстрували атакувальний футбол, не залишаючи поле без 3-4 забитих м’ячів.
Не став «сухим» і цей матч. Уже до середини першого тайму «Юність» створила кілька небезпечних моментів, що й призвело до взяття воріт. Згодом підопічні Ірини Івахно подвоїли рахунок.
На початку другої сорокап’ятихвилинки лідер довів свою перевагу вже до трьох м’ячів і здавалося суперник попросить про капітуляцію. Але бійцівський характер «Зміни» відомий всім, кому доводилося з нею грати. Кілька контратак могли відновити паритет у грі, але завдяки старанням воротаря «Юності» зусилля «Зміни» зводилися нанівець. Лише за 15 хвилин до кінця матчу голкіперу довелося вимати м’яч із власних воріт. Однак останнє слово було за «Юністю» (на фото) - 4:1.

В с. Плиски проведено Всеукраїнський юнацький турнір з футболу серед юнаків 1996-97 р.народження..
На попередньому етапі змагань 7 команд-учасниць ( ДЮСШ Борзна, Бахмач, Ічня, Талалаївка, СДЮСШ Ніжин, «Єдність» Київ, «Сталь» Київ ) було розбито на 2 підгрупи. В підгрупах змагання пройшли по коловій системі за скороченим часом гри, а потім відбулися фінальні ігри. Головний трофей змагань завоювали господарі змагань, борзнянські футболісти, які в серії пенальті у вирішальному матчі здолали однолітків із Ніжина. Третє призове місце виборола київська «Сталь».

У селі Велика Доч проведено традиційні міжобласні змагання з легкоатлетичного триборства серед юнаків і дівчат «Олімпійські сходинки», за участю спортсменів Борзни, Бахмача, Щорса та Конотопа. Переможцями змагань у своїх вікових категоріяї стали: Ковалевська Наталія (Щорс), Тетяна Безродна (Конотоп), Ігор Акуленко (Щорс), Руслан Медведєв (Конотоп), Тетяна Розумна (Борзна), Костянтин Дорошенко (Конотоп), Анна Лавська (Конотоп).


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1232 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©