Субота, 04-Травня-2024, 23:06| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Лютий » 11 » Спортивне життя Срібнянщини
10:53
Спортивне життя Срібнянщини
Минулий тиждень на Срібнянщині виявився багатим на спортивні події.
В рамках проведення Спартакіади серед шкільної молоді 8 лютого на базі срібнянської ЗОШ І-ІІІ ст. були проведені змагання з шашок серед загальноосвітніх навчальних закладів району. Участь в змаганнях взяли 44 юнаків та дівчат з 11 шкіл.
Організаторами змагань виступили відділ у справах сім’ї, молоді та спорту та відділ освіти райдержадміністрації. Турнір проходив за круговою схемою проведення змагань.
За результатами проведених зустрічей загальнокомандне перше місце серед повних середніх шкіл здобули шашкісти з гурбинської ЗОШ І-ІІІ ст., другими стали спортсмени з дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ст., третє призове місце дісталось господарям змагань срібнянській ЗОШ І-ІІІ ст.. завершували п’ятірку колективи з карпилівської та савинської шкіл.
Серед учасників неповних середніх шкіл місця розподілились таким чином: І м.- харитонівська ЗОШ І-ІІ ст., ІІ м.- васьківська ЗОШ І-ІІ ст., ІІІ м. - гриціївська ЗОШ І-ІІ ст. 4, 5, та 6 місця посіли спортсмени з горобіївської, калюжинської та подільської загальноосвітніх шкіл.
По завершенні змагань всі учасники, які зайняли призові місця в особистому заліку змагань, отримали нагороди від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.
Напевно найбільш яскравою спортивною подією минулого тижня було підведення підсумків Чемпіонату району з волейболу серед чоловічих команд сезону 2012 року.
Кожної суботи протягом п’яти тижнів шість найкращих волейбольних колективів зустрічались на волейбольному майданчику спортивного залу срібнянської школи.
Завершальний п’ятий тур що відбувся 11 лютого районні волейболісти розпочали з зустрічі двох місцевих команд «Школа» (смт.Срібне ) та "Срібнянська селищна рада", з рахунком 3-0 досвічена команда під керівництвом селищного голови О.П. Куделі здобула впевнену перемогу над суперниками, забезпечивши при цьому собі лаври переможців чемпіонату.
Наступна зустріч команд з с. Поділ та с. Гриціївка виявилась не менш напруженою та захопливою. Незважаючи на досвід та впевненість команди з Подільської сільської ради молодий колектив з с. Гриціївки, з перших хвилин взяв ініціативу в свої руки.
Впевнено та холоднокровно з рахунком 3-0, під оплески місцевих вболівальників гриціївські волейболісти зуміли перемогти досвічену команду з с. Поділ.
Остання гра чемпіонату між командами «Ветеран» та Гурбинської сільської ради на жаль не відбулася. Технічна поразка 3-0 команди з села Гурбинці поставила крапку в яскравих та незабутніх волейбольних баталіях чемпіонату.
В результаті 5 проведених турів перше місце - у команди Срібнянської селищної ради, друге призове - у колективу Подільської сільської ради, третіми стали волейболісти «Ветерану». 4, 5 та 6 місця розділили колективи з с. Гриціївки, срібнянської школи та с. Гурбинець (на фото).
По завершенні чемпіонату всіх учасників змагань привітали та вручили нагороди: заступник голови райдержадміністрації О.В. Коваленко та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Г.М. Тимошенко.
Організатори змагань висловлюють вдячність голові Срібнянської районної державної адміністрації О.Д. Власенку за надану фінансову допомогу для нагородження переможця та призерів змагань та директору Срібнянської загальноосвітньої школи В.О. Декрету за сприяння в організації проведення змагань.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1369 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: День Народження:
alexNAvis(36)
Вітаємо!


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©