Четвер, 25-Квітня-2024, 08:30| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2021 » Квітень » 29 » Спільна заява МОК, МПК, Оргкомітету Токіо-2020, столичного Уряду Токіо та Уряду Японії щодо заходів безпеки під час Олімпійських та Паралімп
23:45
Спільна заява МОК, МПК, Оргкомітету Токіо-2020, столичного Уряду Токіо та Уряду Японії щодо заходів безпеки під час Олімпійських та Паралімп
Сьогодні, за 85 днів до відкриття Олімпійських ігор і 118 днів до відкриття Паралімпійських ігор в Токіо, Міжнародний Олімпійський Комітет, Міжнародний Паралімпійський Комітет, Токійський організаційний комітет Олімпійських та Паралімпійських ігор, столичний Уряд Токіо та Уряд Японії узгодили заходи для забезпечення безпечної організації Ігор. Сторони й надалі будуть продовжувати застосовувати всі можливі інструменти протидії COVID-19, приділяючи першочергову увагу забезпеченню безпеки всім учасникам Ігор.

Зважаючи на ситуацію, що склалася у зв’язку з поширенням пандемії та задля оперативного реагування на появу нових мутантних штамів вірусу, контрзаходи проти COVID-19, включені в Посібники (збірники правил) оприлюднені на початку року, були переглянуті й значно оновлені. Були включені нові правила, яких повинні дотримуватися всі учасники Ігор під час їх перебування в Японії, а інші оновлені, щоб Ігри в Токіо-2020 могли проводитися безпечно. Найбільш важливі заходи, які були узгоджені сьогодні всіма п'ятьма сторонами, представлені в другому виданні посібників і полягають в наступному:

- Всі учасники повинні пройти два тести на COVID-19 перед польотом до Японії. Загалом, спортсмени та всі ті, хто перебуває в безпосередній близькості від спортсменів, будуть проходити тестування щодня, щоб мінімізувати ризик невиявлених позитивних випадків, які можуть передавати вірус. Дата і час будуть встановлені відповідно до спортивних заходів і розкладу. Всі інші учасники Ігор будуть проходити тестування щодня протягом трьох днів після прибуття. Після перших трьох днів і протягом усього періоду перебування вони будуть регулярно проходити тестування в залежності від функціонального характеру їх ролі й рівня контактів зі спортсменами.

- Всі учасники Ігор повинні виконувати тільки ті дії, які вони виклали у своєму плані дій. Вони повинні звести до мінімуму контакт в межах одного метра від інших учасників Ігор, які знаходяться в Японії понад 14 днів, а також жителів Японії.

- Всі учасники Ігор повинні використовувати виключно спеціально призначені для Ігор транспортні засоби, і їм не дозволяється користуватися громадським транспортом.

- Всі учасники Ігор повинні харчуватися тільки у визначених місцях, де діють заходи протидії COVID-19, включаючи місця громадського харчування на об'єктах Ігор, ресторан в місцях їх проживання і власні кімнати, використовуючи обслуговування номерів або доставку їжі.

Посібники були розроблені на основі наукових даних з урахуванням уроків, отриманих в ході розвитку пандемії COVID-19. Крім впровадження найбільш ефективних інструментів, які використовуються в суспільстві, таких як носіння масок, особиста гігієна і фізичне дистанціювання, вони також спираються на досвід сотень спортивних заходів, які проводилися по всьому світу під час пандемії. Очікується, що третя версія посібників буде опублікована в червні.

Що ж стосується глядачів, всі зацікавлені сторони вивчають ситуацію, що склалася з поширенням нових штамів. Тож було досягнуто домовленості, що рішення про кількість глядачів на олімпійських та паралімпійських об'єктах буде прийнято в червні відповідно до загальних рекомендацій уряду щодо верхньої межі глядацької місткості на спортивних заходах.


За інформацієюhttp://noc-ukr.org/


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонси подій | Переглядів: 358 | Додав: yulia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©