П`ятниця, 19-Квітня-2024, 03:31| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2013 » Лютий » 11 » "Снігові олімпійські забави" у Чернігові
17:04
"Снігові олімпійські забави" у Чернігові
Поки наші біатлоністи виборюють медалі першості світу, молоде підростаюче покоління тільки знайомиться з зимовими видами спорту.
За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» днями в обласному центрі, в міському парку культури та відпочинку були організовані та проведені «Снігові олімпійські забави».
Далеко не кожна область може похизуватися роботою однієї з унікальних організацій, яка займаються роботою з дітьми та молоддю. Чернігівщина має таку організацію – це позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання», який налічує двадцять клубів, і кожен клуб кожного дня приймає в своїх гуртках не менше півсотні дітлахів. В кожному клубі своя специфіка (спортивна, творча, музична робота …), а в масових заходах приймають участь усі 20 клубів.
Визначити кращу команду серед клубів прийшли на спортивні змагання. Програма включала 6 естафет: «Веселий лижник»(по черзі кожний учасник долав дистанцію на лижах), «Біатлоніст»(по черзі кожний учасник долав дистанцію, виконував «постріл» тенісним м’ячем в мішень, за невдалий постріл долав штрафне коло та передавав естафету наступному члену команди), «Хокеіст»(кожний учасник демонстрував уміння вести між фішками м’яч), «Ганяємо на санчатах»(діти по парах везли один одного певну дистанцію, поверталися назад та передавали естафету), «Олімпійські кільця»(кожний учасник з кільцем різного кольору в руках долав дистанцію та команда разом якнайшвидше та правильно складала олімпійські кільця) і «Конкурс капітанів»(на зв’язані між собою санчата сідає по капітану, спиною один до одного та відштовхуючись тільки ногами стараються перетнути кожен свою лінію фінішу, яка знаходиться на відстані 1 метр від санчат).
Спортивний азарт,командний дух,сміх і веселощі панували на спортивному майданчику «Снігових олімпійських забав». Перемогла команда «Олімпійці», але всі учасники отримали сувенірну атрибутику від НОК України. Учасниця трьох зимових Олімпіад Ніна Лемеш вручила директору центру спортивний інвентар для того, щоб діти центру могли зростати умілим, спритними та здоровими.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1274 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©