Понеділок, 29-Квітня-2024, 08:57| RSS

Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок

Національний олімпійський комітет України
Чернігівське обласне відділення


Категорії розділу
Анонси подій
Регіональні заходи
Всеукраїнські заходи
Міжнародні заходи
Здобутки чернігівців
Оголошення
Посилання
Форма входу
Гість







Група:
Гість

Ми дуже раді, що ви завітали до нас.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Логін:
Пароль:
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2012 » Лютий » 16 » Ще один крок до відродження зимових видів спорту в Корюківському районі
12:49
Ще один крок до відродження зимових видів спорту в Корюківському районі
Відомо всім, що Корюківський район - один з небагатьох районів області, де культивуються лижні гонки. Взимку минулого року було зроблено перший крок до відродження його як масового виду спорту - проведена першість району з лижних гонок серед територіальних громад та загальноосвітніх навчальних закладів.
14 лютого в Корюківці відбулася святкова подія, яку давно чекали всі діти міста, і яка стала ще одним важливим кроком до відродження зимових видів спорту - відкриття льодового майданчика на території спортивного майданчика корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.
Стала дійсністю ініціатива голови райдержадміністрації О.В. Довгаля, підхоплена директором Л.О. Лізіною та колективом навчального закладу. Втілення у життя цього чудового проекту стало можливим завдяки підтримці керівника державного підприємства «Корюківське лісове господарство» П.П. Погребняка, начальника управління ГУМНС в Корюківському районі О.І. Мотчаного, директора Корюківського РЕМ А.О. Жоголки та Корюківського міського голови І.В.Матюхи. Сприяли реалізації мрії не тільки старання засновників, але й міцні лютневі морози: лід на майданчику дійсно міцний та гладенький.
В урочистому відкритті майданчика взяли участь голова райдержадміністрації О.В.Довгаль та голова районної ради М.І.Баклажко. У вітальному слові до господарів катка та гостей свята вони побажали корюківським дітлахам здійснення найзаповітніших мрій та пообіцяли, що зроблять для цього все можливе. Від імені кандидата в депутати Верховної Ради України І.В. Рибакова почесні гості вручили учням корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ключки та шайби.
Після символічного перерізання стрічки всі бажаючі мали змогу першими спробувати лід. Після чого розпочалося змагання на першість міста з хокею з шайбою серед юнацьких команд. В змаганні взяли участь команди Корюківської гімназії та Корюківських загальноосвітніх шкіл №1 та №4.
Незважаючи на холодну та снігову погоду вболівальники підтримували свої команди до самого кінця. Теплу атмосферу як серед учасників, так і серед глядачів підігрівали гарячим чаєм кухарі ЗОШ №1.
Обслуговували змагання відомі в районі фахівці Бондаренко О.М. та Бондаренко В.М. Змагання проходило по круговій системі і за результатами трьох ігор місця в першості роподілилися так: гімназисти посіли третю сходинку, старшокласники ЗОШ №4 були другими. Юні хокеїсти Корюківської ЗОШ №1, перемігши гімназистів з рахунком 14:2 та команду ЗОШ №4 з рахунком 12:1, стали беззаперечними лідерами першості.
Заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак взяв участь у нагородженні команд та вручив від районної влади командам-учасницям дипломи, грошові винагороди та торти. А переможці крім всього перерахованого отримали ще кубок та медалі.
Організатори змагань висловлюють щиру вдячність керівникам команд та юним спортсменам за дисципліновану гру та спортивну поведінку, що свідчить про гарне виховання юнаків та високий професіоналізм їхніх наставників.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 1203 | Додав: ArtemShirokiy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Мова
Пошук
Календар
Партнери і Спонсори

Новини НОК
Вітаємо!
Сьогодні: іменинників немає


Олександр Майшев - 2010-2024Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок ©